Na aerodromu prokišnjava, putnici vuku kofere preko drvenih paleta da bi prešli bare kišnice

Kiša se zadržala zbog još nedovršenih gradilišta i privremenih konstrukcija koje ih pokrivaju, kažu iz "Nikole Tesle" u odgovoru

Ostavite komentar


  1. a naplaćuju aerodrom sku taksu.Svaki aerodrom ima više vatrogasnih ekipa.nemoguće da nemaju creva i srpke za izvlačenje vode.ovo je stvar organizacije i nemara.

  2. da sacekamo da se AV dramaticno obrati javnosti i objasni nam da je za to kriva prethodna vlast, i da nam odmah bude lakse.

  3. U julu sam po drugi put uzastopno doživeo da taksisti na aerodromu neće da me prime u kola sa malom decom i dovezu do Novog Beograda. Iako je bilo preko 35 stepeni, sa dva kofera i decom od 1 i 4 godine, svi redom taksisti koji su uredno „nekoga“ čekali u redu su okretali glavu od nas praveći se da nas ne vide i ne čuju. Pri tom sa uredno uzeo papir na štandu taxi servisa unutar aerodroma. Shvatio sam da je to u suštini jedna mafija koja organizovano deluje sa ciljem da opelješe nekog stranca. U stanju su tu da sede po ceo dan, da ne primaju putnike niti da puštaju druga taksi vozila da uđu u red za čekanje. Mislim da problem sa takvim taksistima može da se reši za jedan dan kada bi bilo volje. Očigledno im je neko dopustio da to rade.

  4. Aerodrom je sramota, od onog momenta kad su ga Francuzi preuzeli! Otpustili pola radnika, otpatci na sve strane, malo kanti, wc prljavi i zapušteni! Izgubljeni prtljag nedeljama stoji pored pokretnih traka , gomile kofera, bebi kolica… Ono radnika što je ostalo, to ljuto, neljubazno, nemate koga da pitate za neku informaciju! A da ne pričam o gradilištu koje ne mrda..Jednom rečju užas!

  5. Današnji aerodrom u Beogradu je ogledalo Srbije. Pa šta čekate? Ponovo glasajte za njega, jer bože moj za sve je kriva predhodna vlast.

  6. Aerodrom je u katastrofalnom stanju vec mesecima. Nazalost putovala sam nekoliko puta u toku leta i jednom je padala kisa. Krovovi na novom delu prokisnjavaju. Stakleni “zidovi” takodje na spojevima pustaju vodu. Do izlaza se pesaci kroz gradiliste pola km. Ko god da ga rekonstruise treba da plati kazne za ove situacije koje putnici prolaze svakog dana!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.