Na društvenim mrežama objavljen snimak hapšenja Petra Đurića osnivača pokreta Ćale ovo je za tebe (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. I onda kazu Kurti maltretira Srbe. A sta ova vlast radi? Najvise zabrinjava sto narod samo gleda i sto policija preti da ce polomiti lutku, sto znaci da podrzava rezim. Pre je bar policija bila protiv ovog rezima devedesetih.

  2. Je l’ vi stvarno mislite da bas niko u Srbiji ne zna ko je ovaj Đurić…? Pa je l’ ovaj treba da bude alternativa bolesnom diktatori… ?? Opet je kvazi opozicija sa raznoraznim lopovskim i bolesnim pokretima ubila narodni bunt…..Vladaće Vučić dok mu ne dosadi, više zahvaljujući njima nego sebi…

  3. Srbi ce poceti da se sele na Kosovo jer im Kurti daje vece bezbednosne garancije. Zemlja nam tone u fasizam ljudi, ovo nije normalno 🙁

  4. Beograde,daleko je ovo od pravog protesta i to policija zna,tolerisuci toliko dugo okupljanja gradjana.Nema nista od prenemaganja i izigravanja bolesnih majmuna sa obe strane,vec je stvar u akciji i hrabrosti,ne u oportunizmu.

  5. Kako to ovaj advokat kaže da je nebitno, ako nije imao ličnu kartu. Bitno je, to mu je zakonska obaveza,zbog toga se ljudi i privode u stanicu, na identifikaciju.

  6. U nazadnjackom rezimu, ubice I mafija na slobodi I locu vino, dileri droge paradiraju na tv, ministri sa krvavim rukama… Itd., a Petar se hapsi… Oca mu ubio sistem, majku mu maltretiraju nazovi inspektori narko klana… Da je srece svi smo sinoc trebali biti tamo da razbucamo klosare sns-a…

  7. Maše tom lutkom već mesecima po centru Beograda i nije uhapšen i sad je odjednom uhapšen zbog mahanja lutkom… U krajnju ruku, sumnjivo.

  8. Ako neko izrazi bunt, nije dobro došao. Naročito među onima koji su pod uticajem „vatrene vode“, opijata i beščasno otete tudje imovine…sramota za Vračar!

  9. „SNS je pozvao svoju policiju koja ga je uhapsila i oduzela mu lutku, koju je pretila da će da mu polomi.“
    Ma ne smeju oni da polome malog aleka, „predsednika kriminalaca“.

  10. @Svi Srbi, zasto koristite ovakva nik, zasto mislite da svi Srbi misle kao vi, zar nije dosta onih koji misle da su oni Srbija a vi sada kazete da svi Srbi misle kao vi, velika greska ali ima vremena shvatice te kada odrastete. Ziveli

  11. Đurić nije ništa slagao- za razliku od predsednika
    Zar je toliko teško shvatiti situaciju i podržati istinu ?????

Ostavite komentar


Društvo

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima 10

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima

Pokret "Kreni-promeni" ocenio je danas da je potrebno hitno rešiti problem "nehumanih uslova" u porodilištima u Srbiji i nepostojanje klima uređaja.Izvršna direktorka "Kreni-promeni" Marina Pavlić na društvenoj mreži "Iks" kazala je da im veliki broj porodilja piše o nehumanim uslovima u porodilištima, kao i da usled nedostatka klima uređaja majke i bebe imaju jako teške uslove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.