Na FON-u sastanak povodom doktorata Siniše Malog

Ostavite komentar


  1. Zasto vanredni profesori i docenti nisu kvalifikovani da ocene jedan doktorat? A mogu da vode doktorante! I po cemu je situacija toliko dramaticna? Cemu ovoliko izmotavanje?

  2. FON sada, ocigledno, posveceno radi na izazivanju nove krize u Rektoratu, s obzirom na datum koji je rektor obecao. Treba, valjda, isforsirati ostavku rektora?! To je osnovna ideja?!

  3. Sta ima predsednik Odbora za profesionalnu etiku da podseca FON, kad se FON obratio rektorki koja je na svoju ruku zadala nerazumno kratke rokove za okoncanje procesa krseci rokove koje daje Pravilnik?

    1. Poštovana gospođo pre 5 godina je osporen tzv doktorat Siniše Malog a vi pišete o narazumno kratkim rokovima za okončanje procesa? Posle toliko vremena i javno iznetih dokaza stvar je vrlo jednostavna i za odluku uopošte nisu potrebni eksperti, stručne komisije, odbori za profesionalnu etiku, doktori nauka, dekani i rektori. Dovoljno je angažovati par poštenih i pismenih ljudi koji govore engleski jezik i dati im zadatak da konkretno i jednostavno, sa da ili ne, odgovore na svaku od iznetih primedbi na sporni doktorat.

      1. U potpunosti ste u pravu. Oba doktorata su dostupna na internetu. Svako iole pismen moze da vidi koliko su podudarni.

      2. Pa ako nisu potrebni eksperti, stručne komisije, odbori za profesionalnu etiku, doktori nauka, dekani i rektori, onda ko ce tu odluku i na osnovu cega doneti. Mislim da samo treba ispostovati propisane a ne nametnute rokove i nista drugo.

  4. Od milijinog sukna šije se pokrov za mrtvački sanduk tog fakulteta.

  5. Ajde zatvarajte vec jednom tu temu kao i ostale nije plavijat i tacka sta bi bilo da vam se dostavi za hiljade diploma koje su kupljene na Koso u,Kragujevcu Beogradu itd trebalo bi vam dva veka da utvrdite dosadno je vise da slusamo helihopter,koferce,diplome,autolut glineni,eksplozije u fabrikama,jutke,banane gde je Obradovic iz epsa sklonjen,tetka kanade,gde su Dinkici,Djelici,Labusi,gde je zlato iz Bora i jos desetine od krupnijih a stotine sitnijih afera jel ima neko od sudija decu da stane na put ovim budalastinama.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.