Na Kosovu se do juna ukidaju pozivni brojevi Srbije, Slovenije i Monaka

Ostavite komentar


  1. I pored trenutnih problema koje ima, Kosovo se polako uredjuje kao i svaka druga drzava u Evropi. Uskoro ce biti primer Srbiji gde se ne zna ko pije a ko placa i gde se mafijasko ponasanje proglasava rodoljubljem a lopovluk patriotizmom.

  2. Medveđu uslugu Srbima sa KiM su učinili sa tom ujudurmom sa pozivnim brojem. Kakvo je stanje na terenu ne zna niko osim nas Srba i Roma sa KiM. Naime, nas Srbe i Rome mobilni operateri VIP i Telenor automatski odbijaju nas koji imamo lične karte izdate u PU KiM da napravimo post pejd odnosno pretplatimo na broj tih mreža iz ljubomore što oni nisu dobili eskluzivitet u R. Kosovo. Znači, nas oko 250.000 Srba i Roma izbeglih sa KiM diskriminiše u našoj Srbiji Vip i Telenor. E, sada nam preostaje MTS odnosno Telekom. Nego i tu postoji začkoljica. Svako ko ima bilo koju imovinu na KiM ne može sklopiti ugovor u užoj Srbiji već samo sa sestri sokom MTS Kosova. Pretplata i svi troškovi se plaćaju u evrima i ako više ne možemo komunicitirati među sobom. Što se tiče fiksne telefonije ona više ne funkcioniše jer su porušene sve bazne stanice u srpskim enklavama.

  3. Naslov nije istinit. Tačno je da su ukinuti provajderi iz Slovenije i Monako ali je sada jedini mobilni provajder u R. Kosovo sestrinska MTS odnosno srpski Telekom. Hajde da pojednostavim koliko je austrijski VIP srpski toliko je srpski MTS kosovski.

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.