Na području opštine Pale u RS oštećen mural posvećen ratnom hirurgu Miodragu Laziću

Ostavite komentar


  1. Da li je moguce da su OVI sto su pokrali pare od izgradnje Klinickog centra nis “bili put“ čak do pala da bi UBILI MURAL SA DR LAZICEVIM LIKOM, kako bi se osigurali da su u potpunosti UKLONILI DOKAZ svog kriminala ?
    Da parafraziram Miroslava Krlezu-Srbija je danas kuca samotna u kojoj se ZLOCINCI BASKARE, i kradu nekaznjeno. Posebno su pokrali zdravstvo u Srbiji, 800 miliona evra od kredita stranih finansijskih organizacija i 500 miliona evra ovako na narukvicu.
    Teski lopovi i prevaranti, koji su prevarili mnoge pa i jednog takvog ljudskog i lekarskog velikana kakav je bio Lazic, da im bude predsednik Upravnog odbora Klinickog centra Ñis.
    Ne trazite huligane medju muslimanima i Hrvatima, jer to su sigurno uradile neke RDJE, koje su samo rodjeni kao Srbi, inace su izrodi.

    1. Ima tome ojo dva sata kako sam komentarusao.Komentar nije objavljen.Nena veze, slazem se sa Vama u svemu .

  2. Nije opstina Pale nego opstina Istocna Ilidza. Taj prolaz je 50m od FBiH tako da se moze pretpostaviti ko ga je oskrnavio.

    1. Naravno. Zar je bilo kome nejasno ko je mogao ovako „hrabar“ čin da napravi? Zamislite Srbin lekar, lečio je i pomagao Srbe /a i ostale/ i nikada se nije postideo ni sebe ni svoga naroda. Eto, za „utehu“, Čeda je postao počasni gradjanin Sarajeva. Znaju balije da odaberu „poštenog“ Srbina?!

    2. Tako je, ali sta pajseri znaju o opstinama Srpskog Sarajeva. Nema covjeka sa Ilidze koji ne zna sta je Dr Lazic uradio za stanovnistvo Srpskog Sarajeva
      Ovaj prolaz izmedju zgrada je prakticki na samoj granici Srpske i Federacije BiH.

  3. Verovatno su to oni koji su Čedomiru Jovanoviću dodelili povelju grada Sarajeva. Grada koji sada izgleda kako pakistanska provincija.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.