Na putu Kovin-Pančevo vozio BMW 150 kilometara na sat brže od dozvoljenog

Ostavite komentar


  1. Orgaicenja brzine su prevaziđena. Za nekoga je i 50 na sat na toj deonici prebrzo a za nekoga je 230kmh OK ako ima dobar auto i dobar je vozač. U Nemačkoj nema ograničenja brzine i svako vozi brzinom kojom je sposoban da kontroliše vozilo. Ukoliko načini saobracajnu nezgodu onda ide u zatvor.

  2. Treba mu oduzeti dozvolu na 5 god, i ponovo na polaganje, a što se tiče komentara u vezi Nemačke…batali, ovo je Srbija, i ovde se zbog ovakvih kretena gine a ne ide na robiju!!!

  3. Ne znam u kojoj Nemackoj ste vi bili ali u onoj kojoj sam ja bio ogranicenja u brzini sujasno definisana. Jedino je bilo u 3 traci na jednom autoputu to koliko moze auto. A tu ne ides akoneces voziti 200. Probaj toliko voziti gde je ogranicenje 50 i ode ti kod psihijatra na lecenje.

  4. Преко 30 % свих аутобана у Немачкој има ограничење на до 130 км/час. Немачки аутобан има или 2 или 4 траке по правцу, три нису могућа.

  5. Bravo! E sad uvažene sudije ba vama je da oderete majmuna sa maksimalnom kaznom za primer ostalima… Zbog ovakvih imbecila svaki dan se pune hronike poginulima u saobraćaju!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.