Sabor u Guči počinje danas: Ulaz samo za vakcinisane i negativne na PCR-testu

M. R./Danas Online
Danas saznaje kako će ove godine izgledati Sabor u Guči

Ostavite komentar


  1. Vakcinisani isto mogu širiti zarazu. Mislim da bi svi trebalo da rade neku vrstu testa.

  2. A sta cu ja,sto iz cacka idem u ivanjicu svaki dan poslom i samo prolazim kroz gucu kruznim outem oce li i neni i kos ko zna kolko slicnih meni da traze ovo

  3. Već godinama sela u okruženju nemaju vodu u vreme sabora, mi smo znači kolateralna šteta sabora i gradjani drugog reda.Zašto se sabor trubača ne organizuje u vreme kada vode ima dovoljno za sve.Kako mladi da ostanu na selu, kada nema dovoljno ni vode a kamoli ostalih za život u 21 veku nephodnih osnovnih potreba. Takodje, kada će se u Srbiji uvesti da trotoari budu deo puteva , ovako ispade da su trotoari luksuz.Znači, dok se seljaci ne okupe ispred opština i sa peticijom…ništa!

  4. Sramota da sela u okruženju nemaju vodu uvek u vreme trube…valjda smo gradjani 2 reda..

  5. A sela nemaju vodu u vreme sabora….promenite mesec odrzavanja pa da svi imamo vodu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.