Na sahrani gradonačelnika Zagreba govoriće patrijarh Porfirije

Ostavite komentar


  1. Ponosna sam sto u svom licnom kuvaru imam zapisan, od ko zna pre koliko godina, recept pokojnog gradonacelnika Zagreba gopsodina Bandica pod naslovom „Haringa za 12 osoba po ,receptu gradonacenika Zagreba Milana Bandica“ u proslom komentaru sam dala recpet ali nazlost nije objavljen ,a zaista je odlican i veoma zdrav, nekoliko puta je rekao neke reci i napisao „Sto bi rekli Bosanci“ , kao sto je recimo „ispilili“ jer haringa po njegovom dobrom savetu se morala testerom iseci jer tvrda i suva pa je jako teska za secenje ili kako kaze preliv koji se pravi za nju kaze gospodin Milan Bandic kada se pravi preliv od maslinovog ulja i jos nekih dodataka“ sto bi rekli Bosanci sada napraviti Toč za haringu “ , recept je divan ali ne mogu ga dva puta pisati .
    Neka mu je laka zemlja , vidi se da je bio dobar covek .

  2. Bez ulazenja u politiku,jer to nam nije svojsteveno, A I NE RAZUMEMO SE U TO.

    P.S. ne vicem ni nakoga,daleko bilo, samo pokusavam da uhvatim konce.

  3. Patrijarh pravoslavne Crkve je iskren i ima pozitivno mišljenje o ljudima i Svijetu! On bi trebao samo malo manje da vjeruje Vučicu! On koristi Patrijarha za svoje ciljeve! *** Lažov i Mafijaš*** Nije od svojih Ciljeva ni malo odstupio !!!

    1. Hajdete molim vas, ako covek ne ukrsti koplje sa nekim onda ispadne naivan. Kao da je to zadatak bilo kojeg crkvenog glavesine, verovao ne verovao on je na svom tronu, i to do kraja zivota, a Vucic je prolaznik samo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.