Aerodrom: Mapa Srbije bez Kosova na sajtu bila tehničkom greškom

Nakon pisanja portala Danasa uklonjena sporna mapa sa portala aerodroma "Nikola Tesla"

Ostavite komentar


  1. И где је сада та правна држава о којој сви причају? Где су ти исти који се наводно боре за интересе Србије везано за Косово? Држава мора казнити овај поступак Вансија како би послали поруку другима.

    1. Ha,ha,ha… gde bre ti zivis. Ovo nije drzava vec Vuciceva prcija, nazalost. Priprema narod za priznanje Kosova.

  2. U Evropi ne postoji baš nijedna mapa sveta ili Evrope na kojoj Kosovo nije označeno kao posebna država ili kao protektorat. Naravno, mi to možemo da ignorišemo i ne prihvatamo, ali to je tako. Sva je prilika da je i sklonjena mapa bila preuzeta sa neke evropske.

  3. Ако је Тачи могао да седи иза Путина, а наш Вожд преко пута, то говори колико нас Французи цене. Сем тога, немојте се љутити на поштене стране инвеститоре. Још ми да признамо Косово и мирна Бачка. Златно доба. Ееее.

    1. Na zalost ne bi bila mirna Backa a jos manje Srbija. Siptari se nece zaustaviti niti zadovoljiti Kosovom,imaju mnogo vece ambicije.
      Odavno je to trebalobda budd reseno na radikalno drugaciji nacin.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.