Na suđenju Babićevom vozaču nema snimaka koje je video Vučić

Ostavite komentar


    1. Snimak je na obradi foto šopom.to je Djuro naredio.Djuro je predsednik ma on je Faraon koga glasaju gologuzani a danas bogataši.

  1. Ako nema snimka – sve je jasno. Snimak je kod Vučića, a on ga ne daje tužilaštvu. Kratko rečeno, on je saučesnik u ubistvu Stanike Gligorijević. I takvog mi imamo za predsednika??!!!!!! Kako ono bi – sto za jednoga!!!??

  2. Ne treba vam snimalk. Pitajte svakog stažistu sa ortopedije o povredama Babića. To su šoferske povrede.

  3. Pa šta ima tužilaštvo da gleda snimak kad je predsednik već sve video. A ako je on video, nema potrebe više niko da gleda. To vam je kao ona scena u filmu „Lepota poroka“ Ž. Nikolića gde snajka kaže: „joj da me sad vidi moja mila majka“‘……. Žoržo joj odgovara:
    – Šta će ti majka, ja sam ti sad i otac i majka. Tako i predsednik sa institucijama i građanima – šta će vam snimak, kad sam ja to već gledao.

  4. Kome sluze te kamere kad ih samo predsednik drzave moze videti. U Banjaluci je ubijen student u delu grada pokrivenog kamerama i nista. Snimak je nestao, celi grad je mesecima demonstrirao i pitao za snimke i nista. Evo sad ni sud nemoze da dobije uvid u snimak sa naplatne rampe u Doljevcu. Mora da veruje u ono sto kaze predsednik. „Strasno, ali Babic nije vozio“ On, inace istinoljubiv moze a sud nemoze da vidi. Gde mi to zivimo zasto me terate da sumnjam.Policija je mogla da uzme kopiju a snimak ostaje tu gde je i napravljen. Tako je valjda sa svim dokumentima kljuc ima sluzbenik, koji je odgovoran.Na kraju ako je Babic vozio auto to ce se kad tad sanati, explicite.

  5. Vozaca zbunilo to sto je mogao nesto da vidi kada je izasao iz magle. Pre toga je verovatno vozio 150 km/h.

  6. „jer je sud ocenio da je isključen osnov o uticaju na svedoke, pošto je na njih već mogao da utiče tokom dana koji je proveo na slobodi.“

    Tako se to radi, ali u Srbiji

  7. zamenici OJT koja se izjasnila da više neće upućivati zahteve za dostavljanje snimka JP Puteva Srbije, vršiocu dužnosti direktora JP Putevi Srbije, Zoranu Drobnjaku, direktoru naplate putarine, kako god se zvao i zaposlenom JP Putevi Srbije, prvom čoveku sektora ili odeljenja, koji je zadužen za rad kamera na naplatnim rampama i skladištenje snimaka. Nadam se da advokatima nije ni malo teško da zahtevaju od JP Putevi Srbije i dobiju imena onih koju su morali proslediti snimak OJT.
    Ovo je izgleda nova afera vezana za naplatne rampe, dođe kao nastavak prve. Izgleda da dobijamo Drumsku mafiju II.
    Možda bi trebalo pustiti krivičnu prijavu ljudima koji nisu sproveli postupak izbora direktora JP Putevi Srbije, nego su raspisan konkurs za izbor direktora stopirali i ostavili sebi mogućnost da manipulišu vršiocem dužnosti direktora i njegovi podređenim.

  8. Interesantno je da je AV rekao da su snimci predati sudu i tužilaštvu. Ispada da neko laže.
    Kada bi sudija bio nezavistan on bi iskoristio izjavu predesdnika da je snimak predat i jednostavno rekao da se na snimku vidi da je Babić vozio. Vlast bi imala dve mogućnosti, da pokaze snimak na kome se ne vidi Babić kao vozač ili da ćuti i time potvrdi da je dotični vozio. U svakom slučaju bi došli do rešenja. Ovako sva je prilika da se slučajem bave upravljivi ljudi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.