Na suđenju Jeličiću saslušano troje svedoka, advokati kažnjeni, Šešelj izbačen iz sudnice

Ostavite komentar


  1. Doktor pravnih nauka, politički šibicar se u sudnici ponaša kao fudbalski navijač.

  2. Ovo je Poruka svim presednicima opšina i gradova da mogu da rade šta god hoće , šta god požele, za njh zakoni ne važe,sudovi ne postoje zagarantovana vladavina samo članstvo u sns.Od danas nikad neću glasati za sns.Nema dalje.Dno.

  3. „sudija nije dozvolio da u svojstvu pravnog savetnik Milutina Jeličića Jutke nastupa na suđenju“

    Ne treba ni da mu dozvoli.
    Naše pravo i zakoni ne poznaju nikakvog „pravnog savetnika“ okrivljenog u krivičnom postupku. Okrivljeni može da ima samo branioca (jedog ili više njih, najviše pet). Po slovu zakona, branilac može biti samo advokat i niko više. A Šešelj nije advokat, niti ispunjava uslove da to bude – nema položen pravosudni ispit, niti advokatski ispit.

  4. Ne verovatno da je Seselj spao dotle da, radi publiciteta koji mu ne dostaje,brani Jutku i mesa se u „poslove“ lokalnih serifa. Naravno da je pretsednik opstine i njegova uprava odgovorni za izdavanje gradjevinskih dozvola na svojoj teritoriji.Tako je valjda i u Brusu.

    1. Meni ovo sudjenje lici na SUD PARTIJE o izgubljenom novcu skrivenom za spas. Na strani optuzenih su bivsi Veljini i sadasnji Seseljevi, Tomini i Vucicevi kuriri, a ostecenu zastpaju bivsi Tadicevi sadasnji Jeremicevi. I ni jedni ne priznaju krivicu za “izgubljeno“.
      Pica “Hani“ gde je bio sabirni centar ovih problematicnih likova izgleda kao PICA KONEKSEN.
      Jos jedino da se te pare pronadju pa da svi budu mirni. A, one se traze po kasama ministarstava, EPS-a, Infostana, preko sve vecih i vecih racuna gradjana, imovine naprasno preminulih pripadnika “organizovanih grups“ itd. Posle se.iz zemlje iznesu u torbama. I onda eureka pronadjene su i vracaju se u zemlju. Uz naravno standardnu proviziju za kurire.
      Imali neko pametan u ovoj drzavi da presece ovu budalastinu, pohapsi kolovidje peraca i oduzme svu njihovu imovinu, jer je stecena u zakonom nedozvoljenoj delatnosti ? Zar cemo biti njihovi dozivotni taoci da bi oni lepo ziveli nista ne radeci, a drzava sve dublje tone. Ispada da smo srecni sto sami sebe krademo, ali plen uzima samo nekolicina. Dosta nam je dvorskih luda kao sto je Seselj. Ako je stvarno doktor prava nek zivi od toga.
      P.s. Samo bez cenzure.

  5. Kakav zlikovac i štetočina je ovaj šešelj. Teško da je u istoriji Srbije bilo većih zločinaca i neljudi od lažnog vojvode i njegovih učenika: tome dipolome i musliju veleizdajnika.

  6. Kuku onome koga Šešelj brani, branio je Srbe u Hrvatskoj, Kosovu i videli smo strašne i pogubne rezultate po Srpski narod !!!

  7. Ova izjava o MHE, kako se opstina Brus na celu sa Jutkom borila protiv izdavanja dozvola pojavila se u komentarima na N1 portalu, glavna tema uopste nije bio Jutka. Oni tako izjave za sud plasiraju u komentare. Ovo je novi spin – smestaju mu aferu zvog MHE. Samo jos da objasne kako su poslali 15000 SMS umesto njega.

  8. Pravo pitanje je: kakvo je zdravlje naroda u kojem ovi retardirani pajaci mogu decenijama da rade …. to.

  9. Mi trebamo da molimo, pa ako treba i da platimo Hagu da ovog šešeljoida primi nazad. Kakva lakrdija od atmosfere i suđenja kao u američkim splačinama od filmova. Bojim se da će na kraju biti sporazum u kojem će Marija morati da javno uzvikne „Pravda za Jutku!“

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.