Na suđenju za napad na Borka Stefanovića optuženi negirali krivicu

Ostavite komentar


    1. Grešite! Borko je napao njih, udarajući potiljkom u šipku u ruci jadnog, sada okrivlhenog. A okrivljeno je držao metalnu šipku koju je pkneo da promeni tetki baterije na satu, pa da mu posluži kao pajser…Nevine ljude ovako blatiti. Ma to može samo opozicija!

  1. Treba doći ne samo do nalogodavca i organizatora nego i do inspiratora pokušaja ubistva lidera opozicione stranke Borka Stefanovića.

    1. Vrlo inspirativan zakljucak. Za pocetak bi mogao Borko Stefanovic da pocne trenirati kung-fu ili karate. To je bolje, nego da se traze inspiratori i nalogodavci. Borko nije toliko „velika zverka“ da nekog insprise. Jednostavno,, nekone se nije svidela njegova prepotentna faca, napr.zemljaku iz Krusevca (odn Kosova) Gasicu, shefu BIA …itd.itd.
      Mnoge stvaru su prizemnije, nego sto to izgleda na prvi pogled..

  2. PS. Ako neko misli da smo zaboravili ubistvo Olivera Ivanovića grdno se vara.
    Ništa nikad u Srbiji nije ostalo tajna,
    saznaće se kad-tad.

  3. Borko je tragikomičan političar, odnosno čist promašaj. Započeo je karijeru diveći se krstovima u plamenu i lamentirao nad porazom Juga u Američkom građanskom ratu, pa se prestrojio na ekstremnu levicu, zarad učešća na izborima promenio ime ? Bivši Borislav Stefanović se odrekao imena, što mu (valjda) dade otac, zarad uspeha na parlamentarnim izborima 2016. godine, ali uzalud – ostao je i bez imena, i bez izbornog trijumfa osvojivši svega nešto više od 35.000 glasova. Nešto kasnije ostao je i bez stranke i bez levičarske ideologije, ali je dobio onu groznu krvavu košulju i time novu šansu u politici.

    1. Morao je da promeni ime jer su ga ljudi znali kao Borko – Borislav je bilo zbunjujuće za beslovesne koji glasaju za njega…

    2. I kakve sve to ima veze sa time da su čoveka napali sa leđa i razbili mu glavu? Spinujete kao i vaš gazda AV. Alo nemate ništa pametno da kažete,sem da klevećete,idite na Informer i sl.,ali bi najbolje bilo da ćutite.

    3. Ti si skroz pobrkao priče. Ima jedan političar koji je još veću promenu napravio nego Borislav Borko Stefanović koji je po tvojim rečima pripadnik i poštovalac KKK sa juga SAD-a. Taj političar je hteo da ubije 100 muslimana za jednog Srbina, naprasno postao nesposoban kad je trebao služiti vojsku, pravio virtuelne granice po tuđum državama zbog koje je izginulo mnogo ljudi, pistao ministar informisanja u Vladi Srbije i sklonio svoju mamu dok su drugi radnici to isto veče poginuli u sramnom bombardovanju RTS-a koji sad pod pritiskom mora da hvali svaki dan tog političara. Sve radi da proda KiM, stavio se na čelo državne mafije koja rastura ovu zemlju. Da li ti znaš o kome je reči? Borko je sitna riba u odnosu na AV-a tako je bolje da ćutiš.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.