Na Suvoboru organizovano „Sećanje na junake sa Košara“

Ostavite komentar


  1. Dodali su da su delegacija ratnika sa Košara, porodica palih boraca i predstavnici Ministarstava Dejan Antić i Lav Grigorije Pajkić najpre obišli Muzej Drugog srpskog ustanka, crkvu-brvnaru Svetog Đorđa i spomenik pod Takovskim grmom u Takovu, da bi u selu Teočinu položili vence na spomenik Milanu Jevtoviću, poginulom borcu na Košarama, a nakon toga posetili i aerodrom sa memorijalnim kompleksom operacije Halijard u Pranjanima.

    U Vojnom odmaralištu Rajac državni sekretari su prisustvovali svečanom skupu i druženju sa veteranima sa Košara.

    Državni sekretari Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Dejan Antić rekao je da Srbija nikada neće zaboraviti žrtvu koju su ratnici sa Košara podneli za svoju otadžbinu. To se nesme zaboraviti borilise od zla i nepravde sto jesu nepravdom bez nikakvog prava niti razloga zla pocinili genocida protiv covecanstva sto se nikada nece oprostiti niti su imali prava niti imaju danas to je zla cine bez nikakvog prava borilise borci sa kosata !!!

  2. Veterani sa Košara, porodice palih boraca i predstavnici Ministarstva odbrane i Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja prisustvovali su danas, na planini Suvobor, skupu Saveza veterana sa Кošara povodom sećanja na junake koji su od 1998. do 2003. godine branili Srbiju i duhovnu i nacionalnu kolevku Kosovo i Metohiju, saopšteno je iz Ministastva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. !!!

  3. Na Suvoboru organizovano „Sećanje na junake sa Košara“ nesmese junaci kosara zaboraviti to nisu zasluzili !!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.