Na televiziji Hepi tokom gostovanja Vučića prikazan spot koji promoviše ubistvo

Ostavite komentar


  1. Maric je primitivac, Vucic mu persira a o on je sa njim na per tu. Iz kurtoazije bi trebalo da mu govori vi.

  2. Оно што мени није логично,молим да ми неко објасни,да ли је нормално(мени није)да се у овој стравичној причи уопште не помиње директорка школе.Директор је домаћин који је у првој линији и за добре и за лоше ствари.Ненормално је да се писле оваквог стравичног злочина она не оглашава.Или ћу помислити да се иза тога крије нешто још страшније.

  3. Vec dugo ne mogu to da shvatim, kao da je Vucic mali djak koji dolazi kod ucitelja. Vodio sam 40 godina radio emisije uzivo sa stotinama gostiju i nije mi tako nesto padalo na pamet, ko god da je bio gost, makar i radnik gradske cistoce on je za mene bio vi.

  4. Zasto niste rekli za izjave Brkica nego za ovo kako vas bre nije sramota vi mislite da narod u Srbiji nevidi i nezna sta radite sramota sram vas bilo.

  5. Vidim da „sve“ znate,ali niste umeli državom da upravljate.
    Onaj vaš „drug predsednik“koji je uništavao sve što je mogao,opet se javlja.

  6. Nepoštovanje i zaglupljivanje naroda,Vučić je sistematski uništitelj Srbije i ubica srpskog naroda.

  7. Samo kod nas,decenijama,teski dusevni bolesnici slobodno setaju okolinom,guraju se u drustvene tokove,slikaju se na televizijama,siluju i potkradaju javnost svojim oskudnim zivotima.AVetinje.

  8. Seselj i Vucic su svojim dolaskom u Srbiju doneli haos koji promovisu preko 30 Gidina.Treba ih proterati iz Srbije i iz nasuh zivota.Zauvek !!!

  9. Daj vec ne lazite, ne izmisljajte, cuj gledalo dete osumnjiceno za ubistvo, ima li jos sta da se izmisli.

  10. BILO KAKO BILO, NEDUŽNI SU POBIJENI. DALJI SU KORACI DA SE OVO UZME ZA OZBILJAN PRIMER DA SE VIŠE NIŠTA NE PREUZIMA SLUČAJU. BEZ DISCIPLINE NI VOJSKA POSTOJALA NE BI. UZMIMO SE U PAMET SKUPA JE OVO GREŠKA.

  11. Milovane Tuzliću, pada ti rejting. Pozovi u emisiju nekog interesantnog.Možda Marjana Rističevića. Njega možeš da radiš ko vola, ili upari Džerija i Vesnu.

  12. Vas je predsjednik devedesetih godina,zajedno sa Seseljem i ostalim cetnickofasistickim zlikovcima iste ili slicne stvari pravdao,i aplaudirao im,dok je normalni svijet,i tad i sad se zgrozavao tome!

  13. I treba ovako nesto svi roditelji da vide sta im deca gledaju i na sta se ugledaju. Tome treba stati na put.

  14. Vučić bi trebao da uhapsi dam sebe ili da namesti u psihijatriju jer od njega srbiji prati sve najgore !

  15. Znamo kad je bilo najveće ubistvo i za koje vreme tada su neki ćutali

  16. @Tacno Dudo
    „ko god da je bio gost, makar i radnik gradske cistoce“
    Јел ви то имате мало презрив став према радницима Градске чистоће?

  17. A zasto u tekstu ne pominjete pretnju ubistvom koju je izneo vas miljenik Brkic,zasto svi cutite o tome.

  18. Maric ima neko znanje,ko-gde-sta,mada to ne doprinosi nista,bilo cemu. Samo osmisljeno kao neki traceraj u njegovom emisijama. A neke stvari,on prezentuje tako neprofesionalno i bez trunke empatije,ili sa onim njegovim podsmehom.Kao da prica,o necem sto se desava kao normalno. Jadno je to,kad bi samo znao.

  19. Preseliti sve bestijalnosti sa dtuštvenih mreža na Happy i Pink, rejting je važan zar ne, a narod se pita ko je ovdje totalno igubio kompas? Sistem je kur.u!

  20. DA SE TAKVO NEŠTO, SPREČI MERAMA RAZNIM MNOGO SMO SE OPUSTILI.ZA TO JE PLAĆEN DANAK U KRVI.

  21. Zaštiti , presednika od huligana jer to je sve zrelo za zatvor takvi ispadi javni.

  22. Standardni tjedni program na vucici hepi maric:

    – Ponedjeljak: Domaći tajkuni, Jasenovac
    – Utorak: Kosovo, Belosvecke zavere protiv Rusije
    – Srijeda: Atentati na Vaginoustog i državni udari
    – Četvrtak: Strane službe, CIA, Oluja
    – Petak: Mediji u regionu napadaju Vaginoustog
    – Subota: Vaginousti otvara „fabrike“ i „autoputeve“
    – Nedjelja: Slobodne aktivnosti

  23. da li je moguće da ustanove koje se bave ovakvim pojavama neprimećuju da traži pomoć, svojim svakodnevnim pojavljivanjem apeluje da mu se pomogne i nikom ništa…gde je nestala empatija, aman !!!!!!!!!!!!

  24. Kod vas to gledamo uzivo,kao sinoc na protestima gdje pozivaju direktno na ubistva i nasilje

  25. Spot je pokazao koliko su deca bila opterecena tim stvarima, Vucic je obecao da ce sve reci i rekao je

  26. Taj spot je pokazan da iza svega stoje te stvari i da narod zna o cemu se radi

  27. Ko u ovim teškim vremenima nije shvatio ko su Vučić i njegovi sledbenici ne sme da se naziva čovekom.

  28. Samo se plašim da iza ovih gnusnih ubistava ne stoji nečiji bolesni mozak ili više bolesnih mozgova a mnogo ih je . Niko više ne priča o veleizdaji a i razoružavanje je na dnevnom redu. Direktorka škole ne postoji kao da nije živa. Smrdi do neba.

  29. Dali postavjenje murala i uveličavanje lika ratnog kriminalca Ratko Mladiča, i podržavanje od ne mali broj mladih, smatrate kao jedan od glavnih uzroka za tako monstruozna ubistva nevine dece.

  30. Strašno je šta se dogodilo ali je još strašnije što mediji to obilato koriste u cilju podizanja rejtinga. Predsednik ne bi trebalo da se bavi ovim pitanjem jer za to postoje osobe i službe koje treba tim da se bave. Predsednik bi trebalo da se bavi državnim stvarima i problemima.

  31. Televizor ima dugme da se ugasi i trebalo bi, radi mentalne higijene, što ĉešće koristiti to dugme.

  32. Može se isključiti televizor, ogu se zatvoriti oči, ali onda se saplićeš i padaš.

  33. Panika,panika. Vucic izgubio pojam o temama,skače sa jedne na drugu.Maric sa frizurom a’la Anštajn,a i zaboravo da stavi ehoton

  34. [email protected]
    Pre će biti da su problematični murali sa likovima mladih kriminalaca koji su izginuli u medjusobno obračunima sa suparničkih klanovima. Ima ih po Beogradu na zidovima zgrada i garaža po svim beogradskim naseljima i to ujedinjenoj opoziciji Bošku,Tepički,Milici,Jeremiću,Lutovcu,Jovanoviću,Brkiću,Aleksiću,Ponošu i Tadiću ne smeta i ni ne pominju ih. Zlokobni grafiti koji veličaju kriminal.

  35. Lala
    09. maja 2023. u 10.19
    Ka na primer Tadić-maneken, koji se šetao po štalama i mazio telad. Jer mu to bio predsednički posao. Domaćinski treba da se ponaša, zašto inače predsednik ima pravo da stavi veto na nešto što ne valja. Smeta vam što je AV radno aktivan kao ni jedan predsednik pre njega. Da je prepustio sve ministrima tačjigala bi ova Srbija još decenijama. Ajmo malo uključimo mozak. Nemamo more kao Crnogorci pa da na tome uzimamo pare.

  36. Lala
    09. maja 2023. u 10.19
    Kao na primer Tadić-maneken, koji se šetao po štalama i mazio telad. Jer mu to bio predsednički posao. Domaćinski treba da se ponaša, zašto inače predsednik ima pravo da stavi veto na nešto što ne valja. Smeta vam što je AV radno aktivan kao ni jedan predsednik pre njega. Da je prepustio sve ministrima tačjigala bi ova Srbija još decenijama. Ajmo malo uključimo mozak. Nemamo more kao Crnogorci pa da na tome uzimamo pare.

  37. @BG
    Nije trebalo da AV gostuje kog tog Marića, koji je vrlo vrlo nevaspitan. Ne vidim nikakvu paniku kod predsednika ali zabrinutost da. Pre će biti da Brkić sa svojim klanom ima haos u glavi.

  38. Pomen svim zrtvama i saucesce roditeljima ljudi mi smo dotakli dno ne znam kako da ovo resimo ovi nece lako sa vlasti imaju Mnogo Veselinovica i ostalih kod njih je oruzje vise nego kod naroda plasim se za Srbiju

  39. Uklonili sa neta a onda budaletine to isto emituju na nacionalnoj frekvenciji. Monti Pajton.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.