Na terasama soba u Studentskom gradu postavljene zastave Srbije

Ostavite komentar


  1. A što to vama smeta srpska zastava. Da ne biste neku drugu. Idite tamo pa pišite ovako. Normalno da administrator ovo neće objaviti. Toliko o demokratije i vašoj objektivnosti.

  2. Da su intelektualci koji ne dozvoljavaju da ih država koristi, a ne podanici ovih primitivaca, studenti bi skinuli te zahtave, koje služe samo tome da se gubernator ove ruske provincije nasmeši kad se bude vraćao sa aerodroma.

    Ova navijačka cirkusijada, sa sve zastavama, će se obiti o glavu srpskim podanicima koje je ruski gubernator u UN definitivno ubacio u grupu zemalja koje vode diktatori.

    Ali poadanici će klicati s ljubavlju, srećni jer se poglavar nasmešio dok prolazi auto-putem, isto kao što su se smešili i bacali cveće na tenkove koji su krenuli ka Vukovaru i sravnili ceo grad sa zemljom.

    I, da, naravno, Srbija nema sa tim zločinom nikakve veze, kao ni sa masovnim streljanjima u Srebrenici, organizovanim, promišljenim, hladnokrvno izvedenim masovnim zločinom, po uzoru na naciste kojih se danas i Nemačka stidi.

  3. Логички закључак. Значи, студењак је снс-овски. Зна се ко злоупотребљава заставу.
    Патриотизам се не мери и исказује махањем са заставом, арлаукањем, тучом са самопроглашеним противником, силовањем и убиствима. Не, патриотизам се исказује нечим, што је садашњој власти нејасно и супротно њиховом понашању.
    А истицање застава по студењаку је бедно и лоше копирање Амера, који испред сваке куће имају јарбол са заставом.

  4. Otkud im toliko istih zastava Srbije, ista velicina, materijal…. ma sve spontano….

  5. Da li ste primetili da ispred svake kuće u USA visi njihova zastava.Kome smeta ZASTAVA SRBIJE zna se na kojoj bi strani bio u slučaju nato agresije.Jadni sre svi sa negativnim komentarima.

  6. Počeće i u stanove i kuće da nam ulaze kao da je njihova privatna imovina…..ovo više nije smešno šta rade! Ozbiljna dijagnoza!

  7. Bravooo
    Da nisu mozda trebali da stave američku,englesku ili nemačku zastavu.
    Ako vam smeta srpska zastava sto onda zivite u srbiji.

  8. Naravno ako ih finasira Srbija valjda trebaju da postuju zastavu Srbije….u Americi bi postovali Americku i ne bi pravili problem…..sram vas bilo!

  9. Danilo Kiš: Nacionalizam je pre svega paranoja, kolektivna i pojedinačna paranoja.

  10. „Siromah, nemajući čime da se ponosi, grabi se za jedino moguće i ponosi se nacijom kojoj pripada.“ A. Sopenhauer.

  11. A u Americi,Švedskoj ,SVAJCERSKOJ MOZE A U SRBIJI NE TRRBA ? SVAKA TERASA I USTANOVA U SVETU IMA DVOJU ZASTSVU.NE PRSBITE SE PAMEZNI

  12. Da li su stavljali zastave i na terase studenata iz CG obzirom da imaju sve beneficije kao da su naša deca?

  13. Želim da izjavim duboko saučešće predsedniku Vučiću zbog poraza o rezoluciji.Takođe,duboko saosećam sa njegovim bolom što se ne zove Tito,što mu studenti nisu priredili „toplu dobrodošlicu“,već su to morale da rade jadne spremačice po studentskim domovima.Neopisivo tugujem što predsednik Vučić mora da plaća autobuse,sendviče,sokove i zastavice-a Druga TITA su ljudi jedva čekali da vide,i to sa velikim ushićenjem;za džabe…
    Druže Tito mi ti se kunemo,da ćemo zbog Vučićevog uma da skrenemo…
    Živela Srbija!

  14. Nekada u Studenjaku nije niko mogao da ti udje u sobu dok mu ti to ne dozvolis. Jel znate kada bih u subotu ujutru pustio cistacice da mi udju i postavljaju bilo sta…

  15. Rijetki, pošteni Srbi, uz najiskrenije saučešće, vjerujte da nam vas je žao, duboko saosjećamo
    Vaše komšije, preživjele žrtve istih luđaka koji vas blamiraju po svijetu

  16. Pa u Švajcarskoj svako može da istakne svoju zastavu na svojoj terasi,iz bilo koje zemlje,i to nikome ne smeta.Zastave su znak pripadnosti i ponosa i nema veze sa politikom već sa državom.Ne pripada država jednoj političkoj partiji(iako to ponekad tako izgleda).Ponos je videti svoju zastavu ,razlog je manje bitan.Ne vidim razlog zašto je isticanje zastave problem.

  17. ХАХАХАХАХА …..“чистачице ставиле заставе и било.им неугодно“ хахахаха … лаж као и резолуција

  18. U Americi zastave na kucama mozete da vidite samo van istocne i zapadne obale, tj. na kucama rednecks-a ili dzibera, kulova na srpskom.

  19. U Americi svaka zgrada, poslovna, hotel, fabrika, svaka privatna, pa i privatna kuća, ima istaknutu zastavu. Nikome to ne smeta, čak se to smatra gestom patriotizma i odanosti svojoj državi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.