Na Zapadnom Balkanu se očekuje povećanje temperature

Ostavite komentar


  1. Rešenje je jednostavno. Obuzdati, zauzdati, pričepiti tajkune, domaće i strane (i s njima i korumpirane političare), i njihove prljave tehnologije.

  2. Ma nije valjda?
    Na osovu kog istrazivanja?
    Ko to garantuje i cime?

  3. Umesto malih hidroelektrana Srbija treba nove velike akumulacije koje niko ne planira a suse dolaze.

  4. Ma nema problema. AV ce naterati SNS-ovce da donesu zakon u skupstini RS i sve ce biti u redu. Ako i ne bude krivi su Djilas, Jeremic, Obradovic… Oni su ispustali gasove u atmosferi dok su bili na vlasti.

  5. su trend u zlatnom dobu Srbije. Ložišta koja koriste ugalj su naša svakodnevice. Sirova drva su navika onih koji su iz sela izašli, a selo iz njih nije. Nekontrolisano seča šuma je naša realnost, a šumskih inspektora nigde, ni u šumama, ni na putu. U zlatnom dobu Srbije sasvim je uobičajeno da neko nečekićanim drvima pretovari kamion, oštećuje puteve, maltretira vozače dok mili ispred njih, a to je najmanji problem. Mnogo veći je ono što bi moglo da se desi kada bi se taj kamion pokvario u pokretu i vozač izgubio kontrolu. Na primeru kamiona pretovarenog pokradenim drvima možemo da vidimo koliko ministarstva postoji da bi državni službenici primali plate dok ne rade. Sa ovakvim državnim službenicima, ministrima i premijerom izvesno je da nema šanse da nas prime u EU.
    Dok nam preti povećanje temperature ministarstvo građevine izdaje dozvole za ucevljivanje reka, za gradnju derivacionih MHE…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.