Načelnik beogradske policije: Policajci su ti koji su trpeli nasilje na protestima

Ostavite komentar


  1. Ma, naravno. Kad mlate nekoga pendrecima, i policajce strašno boli. Znate već šta…

  2. A kako ste to dali zivote za Srbiju? Ne razumem! Radom na drzavnom poslu? Evo i ja radim pa nisam dala zivot za Srbiju? Preskocili ste gradivo u skoli, sta to znaci u stvari! Malo vise citajte!

    1. Ti ne znaš da je ogroman broj policajaca i vojnika u zadnjih 30 godina dao život za našu državu? Ovaj tvoj komentar je sramota za svaku osobu koja zna da čita. Ti proveri svoje gradivo. Osudjivati policijsku brutalnost je jedno a nipodaštavanje žrtava branioca države je uvreda za njihove porodice, kolege i za gradjane ove napaćene zemlje. Isto kao i generalizovanje kojim se služi i zlonamerni Vučić.

  3. Nije mozda mesto, ali i to govori dovoljno: pitajte nacelnika policije koliko mu je pasa ostalo zivo? Ni jedan! Svi su uginuli od suzavca koji su ispalili.

    1. Jeste ovo je mesto da to kazete i to je strasno! Ne mare ni za te zivotinje koje su im u „sluzbi“, a ni za sve ljude-sugradjane okolo. Jedna rec ih opisuje – zveri…

  4. Pa tukli su vas Vučićevi batinaši, znate i pristaje te na tu igru, i onda se iskalite na nedužnim građanima, sram vas bilo!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.