Načelnik policije komandovao akcijom u kojoj je sprečeno postavljanje transparenta o Vučiću

Policija u Novom Sadu sprečila postavljanje transparenta na Varadinskom mostu sa natpisom "Vučić je diktator"

Ostavite komentar


  1. A kada ce ,omladina, te fantomske Ssp rasiriti.plakat “ Djilase vrati 600 miliona e.gladñom.narodu“.
    Tek tada Ssp.moze imati.neki.kredibilitet i
    Ozbiljnost kao i.njen vodja za moga mediji.bruje oMilionima skivenim.na svim.stranama sveta

  2. Trebali ste komunalce muski da isamarate,taj opstinski sekretarijat je odavno trebalo ukinuti,pa da nacelnika prave Policije gradjanski uhapsite i zapitate koja su ovlascenja odeljjenja koje on vodi.

  3. Sada ce neko da dobije unapredjenje…pogotite ko!! Zivela napredna policija! ! ! I BIA.Ziveo gosn ministar!A o glavnom akteru poruke sa transparenta,nista lose.Mislim diktator,ma daj,pa nije on takav.

  4. Ilegalci tajkuna , bivši centar sada desnica (kapitalisti, elita, četnici) nemaju kampanju normalnu za današnje vreme. Uskoro, kada se sve ovo pokaže nekorisnim počeće sa sabotažama i nasiljem da dođu do pobede (3 posto)…

  5. Niste deco šefa držav3 smeli pominjati ,ju naopako gde njega kad je najbolji ……o zemljo slobodu nemamo.

  6. Ideje, predlozi, planovi, strategije, a ne parole i transparenti. Na ovaj nacin NIKADA necete doci na vlast.

  7. A ovi što šire transparent se nadaju nekom mestu u nekom ministarstvu, da budu državni sekretari, oni koji nominalno imaju veću platu od ministara. Nagledah se takvih ceo život. Umesto zrele politike oni tamo neke transparente.Potpuno nezrelo i diletantantski. Kakva stranka takav i aktiv, što naravno nikako ne znači da je SNS ekipa bolja, samo malo organizovanja.

  8. UGLEDAJTE SE MALO NA EU ,GDE STE VIDELI PAROLU PROTIV MERKELOVE. POLICIJA U NEMACKOJ NA TAKVE POSTUPKE REAGUJE SILOM I NEDOZVOLJAVA VREDJANJE OD STRANE NEKOLICINE PODPLACENIH GRADJANA. TAKVE PROVOKACIJE TREBA ZABRANITI I STROGO KAZNJAVATI,KAD VLAST PISE PAROLE PROTIV OPOZICIJE ,ONDA I OPOZICIJA NEK PISE PROTIV VLASTI. BEDNO I NELJUDSKO PONASANJE ,BEZ IMALO LJUDSKOG DOSTOJANSTVA OD STRANE MALOG BROJA HULIGANA

  9. Ja ne mogu da verujem koliko ti ljudi nemaju vaspitanja. Ako je Vučić diktator, a ima dosta elemenata da jeste, to je naša unutrašnja stvar i mi treba da se pozabavimo time, a ne da se „hvalimo“ celom svetu. Ti momci nemaju vaspitanja. Problemi treba da se rešavaju u svojoj kući, a ne da se „dobuje po selu“. I ko kaže da je to mišljenje većine građana Srbije. To misli njih petorica. Žalosno što su hteli da iskoriste i zloupotrebe jedan međunarodni kulturan događaj u političke svrhe.

  10. Daj malo se uozbiljite kakvu transparenti kakvo ludilo,idi radi nešto nemoj samo čekati ko će da ti da neku dinar i naredi da ptaviš budalaštine….Brkoviću nemoj da odvežemo hezik u vezi tebe šta si radio …bolhe se pokrij ušuma

  11. Sto taj ,,Srbin,, Brajan ne ode u svoju dragu oj-ha domovinu i tamo ne raširi transparent ,,Milo je diktator,,.To je kudikamo prikladnije jer čovek vlada 30 god.Da me neko pogresno ne shvati,nemam ja nista protiv gosp.Mila.Čak štaviše on je moj omiljeni oj-ha-ovac.Učinio je za Srbiju više nego neki srpski predsednici.Umesto spomenika Stefanu Nemanji trebalo je njemu podici spomenik.Čovek je,istupanjem svoje nazovi drzave iz drzavne zajednice,sve oj-ha-ovce u Srbiji načinio strancima.Kud ces više.Još samo naši da to shvate i reše se gamadi.Za početak predlažem DDT.

  12. OPOZICIJA KAD UKLONI BIVSE SADASNJE VODJE IZ PARTIJA DA NEMAJU NIKAKAV UTICAJ JA DAJEM GLAS NJIMA

  13. Kako se stranka SSP može da buni sto nije mogla da obesi transparent, žar to nije mešanje politike u kulturni dogadaj EGZIT. Pot puno se slazem sa službo obezbedenja da su to preprečili, Jer ako je festival zabave druženja I veselja tu politika nema sta da radi niti da namece svoje uslove

  14. Nigde AMA baš nigde na zapadu i u svetu nemoze se bilo šta postavljati na javnim mestima bez dozvole
    ali nas narod je bez savesti i svesti a pogotovo ovi sto su umislili da mogu kako im se cefne postavljati koje kakve lazi o nasoj drzavi o nasem predsedniku o bože dragi saka placenih izdajnika htela bi da zavlada SRBIJOM Nece moci mi se pitamo mi narod koji voli svoju Srbiju i svog predsednika koga smo izabrali

  15. Transparentu koji je posle uspesne akcije policije sinoc priveden u policijsku stanicu, odredjeno je zadrzavanje od 48 sati, posle cega ce biti upucen na izdrzavanje kazne, koja ce biti naknadno izrecena.

  16. Sto ste digli galamu oko tog transparenta. Nista uvredljivo nije bilo napisano na njemu. Diktator nije osoba koja ima svu vlast, za sve se pita, o svemu odlucije. Diktator je zanimanje. To je osoba koja nesto diktira, a ovi pisu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.