Načelnik Policije u Nišu demantovao da je naredio policajcima da se povuku

Ostavite komentar


  1. „Posle kraćeg zadržavanja i procene da nema potrebe da intervenišu, oni su ušli u zgradu“ – diplomatski odgovor, meni ovo skroz zvuči korektno, bez direktnog suprotstavljanja, postupak na koji AV sila nema lak odgovor.
    AV kaže: udri masu.
    Načelnik – gdin čovek: nakon procene situacije, nema potrebe za intervencijom.
    Mogli bi i drugina načelnici ovako. Ali treba da imaju ono nešto 😉

    1. Slazem se potpuno, ni sama ne bih bolje sročila. To je karta na koju treba igrati sa njima, jer i sami su vesti u okretanju cinjenica. Fora je da kazes da ces postupiti onako kako ti je naredjeno, oni kazu good boy a ti onda uradis onako kako zelis i prodas im spiku kako je tako bilo opravdano s obzirom na okolnosti. I tako ih zbunis, jer nisu sigurni da li si njihov ili ipak nisi.

  2. Virijevic je po mom subjektivnom osecaju najiskusniji i najsposobniji policajac trenutno u Srbiji. Zato njega ne mogu da na vuku na pistoljske fore, jer se ponasa strogo po p.s. A, izgleda da ga se neki plase, da ne postane direktor Policije, pa pokusavaju da mu smeste.
    Medjutim struka je struka, a bruka je bruka.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.