Nadležni bez odgovora o imunizaciji stranaca u Srbiji

Sve češći medijski izveštaji o stranim državljanima koji primaju vakcinu u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Pa sta, kakva je razlika da li je neko dosao u Bgd I primio vakcinu, ili je dobio kao donaciju iz Srbije I primio u svom mestu.Ima ko o tome misli, kaouostalom o svemu drugom

    1. Pa ima veze, jer se ovime opterecuje nase zdravstvo koje mi placamo. Valjda trebaju da budu prioritet gradjani ove drzave?

  2. Mogu se vakcinisati svi koji su sarađivali sa Ateljeom 212??? Je l to stav resorne „kulturne“ ministarke ili se neko iz pozorišta malo zaigrao? Koji je to kriterijum? I zašto se vakcinišu glumci i „kulturni radnici“ pre trgovaca, radnika u prosveti? S R A M O T A !!!

    1. Pitanje da li je tacno to kako je preneto. A sa druge strane pogledajte samo redosled ukrcavanja u „Nojevu barku“ i bice ocigledna strultura funkcionisanja ove vlasti: policija, vojska, medicinari (jer mora, inace ni njih ne bi bilo), novinari (mediji), glumci (da se ne sprdaju i podrzavaju sutra neke studente)..da migu i „navijace“ bi stavili u prioritet..

  3. sve može preko veze u ovoj i ovakvoj srbiji. e zato gospođo rudan mi nismo u EU, zato što zakoni ne važe kod nas nego radi ko kako hoće.

    1. Зато што нисмо у ЕУ смели смо да набавимо вакцину.

  4. Ne vakcinisu oni preko reda samo strance vec i nase, odnosno SVOJE! Naveliko se dele vakcine svima osim onima koji imaju PRIORITET!

    1. Ja nisam ničiji i prvog dana sam je primio bez ikakvih poziva i zakazivanje.
      Kome mozak radi taj je odavno primio vakcinu a sad im svi i sve krivo.

      1. I ja nisam niciji.Drugog Dana vakcinacije smo ja I Otac primili vakcinu bez zakazivanja bez problema.

  5. Na sajtu 021 piše da Crna gora traži da joj Srbija donira ni manje ni više Fajzer vakcina.Dokle ćemo ovu zaostalu tvorevinu finansirati ?

    1. Crna Gora ništa ne traži. Ovo je politička igra da bi se potcijenila i uvrijedila Crna Gora.

  6. „Iskazao sam interesovanje“ za kinesku vakcinu 12.1. Iz Beograda sam. Do danas nisam pozvan. Narednog dana su rezimski mediji trijumfalno da se do juce (dana popunjavanja mog „interesovanja“) prijavilo 110.000 gradjana. Dok ja tako cekam, a nisam jedini, „padobranci“ upadaju na Sajam, a drzava vakcinise strane drzavljane.

  7. Boze kakva panika…za eksperimentalne vakcine…Ovo je pokazatelj koliko su mozgovi isprani

  8. Botovi ce naci opravdanje za ovo, ali mene zanima kako neko ko ima dijabetes tipa 1 i prijavio se za vakcinaciju jos prvih dana nije stigao na red, a na red su stigli strani drzavljani i svi clanovi SNS-a?

  9. Možete samo da potkopavate i mrzite Srbiju, činjenica je da se Srbija najbolje snašla u ovome i još pomaže drugim državljanima da se imunizuje, u Hrvatskoj ljudi koji su rođeni ne mogu da dobiju državljanstvo a ne nešto ovako, e to je razlika između nas i mnogo sam ponosan na činjenicu da je tako.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.