Nadležni ne reaguju ili niko nije nadležan: Ko stoji iza brojnih grafita o Ratku Mladiću koji „krase Beograd“

Ostavite komentar


  1. Sta Aida kaze za Nasera,sta kaze za onaj spomenik gde su pobijeni“gradjani“ BiH i ko ih pobi,sta kaze za nekoliko hiljada Srba Sarajlija ,ko njih ubi,ko pobi Srbe podrince,a sta kaze za pucanje po Srpskoj deci na KiM.Sta rece za rezoluciju o 3 prsta..Kad ode u Sarajevo i Pristinu i ovako ostro se obrati zlocincima u toj sredini,pristajem da cu klecati pred njom.A ja ne podrzavam ni jedne,zlocinac je zlocinac,ali licemerje…..

  2. U svakom ratu se prave zločini, sa svih strana, jer rat je sam po sebi zločin.Uvek su se sve vojske iživljavale nad nedužnim stanovništvom.Retko kad su se između sebe sukobljavali, nego su se dogovarali.
    Rat je lako započeti, ali je teško zaustaviti.
    Uvek pobednik piše istoriju, kako njemu odgovara.

  3. A gde će da stoji spomenik na hiljadu hektara „žrtvama genocida u Srebrenici“ u Beogradu koji planira Mia David, dična ćerka Filipa Davida? To onda neće da ruži naš glavni grad?

  4. Aida Ćorović javno da osudi zločine muslimanskih jedinica i Nasera Orića koga slave njeni bosnjaci..Ratko Mladić je koliko znam uhapšen i u zatvoru.

  5. Vlast tolerise nacionaliste kako bi se dodvorila nepismenim glasacima, da bi ovi cutali pred njihovom prodajom Kosova. To vam he odgovor za sve. A nepismeni su vecina Srbije. To je sustina, ostalo su nebitni detaljo.

  6. @Daca
    Kaže: “ gledaj svoje dvorište” i “kako vas nije sramota da VI pominjete Sarajevo”, vi koji ste bombardovali Sarajevo sa Pala dok se vo okreće na ražnju.
    Kao kad bi pitali šta je bilo sa sirotim Ratkom Mladiccem. Sramotite se!

  7. Sta treba da budu grafiti albanskih i bosnjackih vehabija ne razumem?kome smeta neka ide iz drzave

  8. @Janko, posto vi podrzavate gradonacelnika znaci slazete se sa krsenjem zakona oko nelegalnih nekretnina, dozvoljavanja da se gradi u priobalju save – zabranjena zona za gradnju, kupovina nekretnina u Italiji i ne prijavljivanje Agenciji, i da ne pricam dalje ima toga kod svih njih ko pleve. Ziveli

  9. Када власт коначно изгради достојно обележје српским херојима неће бити потребе да обични грађани пишу графите.

  10. Srbi treba da se bave zločincima koji su ubijali Srbe a ne da rade tuđi posao osim ako od toga imaju koristi. Pozdrav iz Kravice, Skelana itd.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.