Regionalna privredna komora Užica proglasila je i novčano nagradila deset najboljih studenata u prošloj godini iz užičkog regiona.
Iznosom od 25.000 dinara nagrađen je najbolji student u regionu Radan Turudić iz Užica, inače student beogradskog Pravnog fakulteta s prosečnom ocenom 9,95.

Regionalna privredna komora Užica proglasila je i novčano nagradila deset najboljih studenata u prošloj godini iz užičkog regiona.
Iznosom od 25.000 dinara nagrađen je najbolji student u regionu Radan Turudić iz Užica, inače student beogradskog Pravnog fakulteta s prosečnom ocenom 9,95. Ostalih devet studenata nagrađeni su sa po 20.000 dinara i to Goran Jakovljević iz Prijepolja, student četvrte godine beogradskog Elektrotehničkog fakulteta (9.89), Saša Simić iz Arilja, student četvrte godine Filološkog fakulteta u Beogradu (9.89), Užičanka Sanja Dimitrijević, student pete godine Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu, (9.85), Marija Urošević iz Kosjerića, student četvrte godine Fakulteta političkih nauka u Beogradu (9.76), Marko Tršić iz Bajine Bašte, apsolvent beogradskog Pravnog fakulteta (9.70), Dragomir Laudanović iz Užica, student šeste godine Medicinskog fakulteta u Kragujevcu (9.67), Bojana Pavlović iz Užica, student pete godine Farmaceutskog fakulteta u Beogradu (9.65), Aleksandra Radivojević iz Prijepolja, student šeste godine Medicinskog fakulteta u Beogradu i Miroslav Radojević iz Užica, student četvrte godine Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu (9.64).
Sa iznosima od po 20.000 dinara nagrađeno je jedanaestoro studenata iz oblasti rada Regionalne privredne komore – Aleksandar Ignjatović iz Požege, Biljana Stojić iz Nove Varoši, Ivo Mihailović iz Ivanjice, Slavica Tripković iz Kosjerića, Tanja Drobnjaković iz Nove Varoši, Ana Krivokuća iz Čajetine, Jelena Zemljarac iz Užica, Filip Nasković, Dragana Vidaković i Vesna Veličković iz Ivanjice i Ljiljana Ćirić iz Užica.
Istom nagradom, van konkurencije, nagrađena je Ivana Milojević, student pete godine Medicinskog fakulteta (10,00) i to za izuzetne rezultate tokom studija.
Za izuzetne rezultate u poslovanju nagrađena su preduzeća Termorad iz Požege, Elektroizgradnja iz Bajine Bašte, Bugi enterijeri i Unutrag iz Užica, kao i Opšte udruženje samostalnih privrednika Arilja.
Za uspešne rezultate, takođe u prošloj godini, Plaketom ove komore nagrađeni su Boško Šopalović, direktor Šumskog gazdinstva u Užicu, Dragovan Milinković, direktor Vestern stila iz Ivanjice i Ratko Jeremić, direktor Zlatibor turista.
Specijalna plaketa za izuzetnu saradnju u zajedničkim programima dodeljena je Branislavu Dilpariću, predsedniku opštine Nova Varoš i Draganu Tucakoviću, direktoru Tehničke škole u Užicu. Novinarki Radio Priboja Danici Gudurić pripala je plaketa za izuzetnu saradnju u oblasti informisanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari