Najavljene blokade kakve Srbija ne pamti: Narodni poslanici podržali blokadu Levčana protiv litijuma, policija snimala učesnike skupa

Ostavite komentar


  1. Srbija pre svega, i šargarepa kad se posadi raste , a posle litijuma nema ništa. Preživeli smo i sa vojskom na Krfu,preživećemo i ovo…

  2. Nova profesija nastala u vreme precednika i njegovih ministara slina, vulina, santosa – policajci snimatelji …a bogumi i oni ostali bezvratni sa crnim kapuljacama i cekicima…jedinice plasticnih cekicara.

  3. Vreme je za blokade. Mnogo je vremena prošlo pa se profesionalni štrajkači ucrvljali a to je pogubno i za zdravlje i za džep. Cuta ima, najzad, stalno zaposlenje pa je red da mnogostruko uveća budžet.

  4. Боже светски будала нерадника а он међу њима,а,ха

  5. Само ви ви слушајте Ћуту и далеко ће те стићи а још боље проћи

  6. Blokade i protesti samo kad je u pitanju litijum. A kad je u pitanju zivotni standard, nenormalna poskupljenja, pravosudje, kad nam prebijaju nastavnike i slicno, tad samo koja rec. E, pa nosite se i vi i litujum!

  7. čoveče u svakom selu narod ustao protiv ovih izdajnika što bi prodali sve živo, biće cela Srbija novo Kosovo posle Vučića

  8. Znaci bice tako principijelni i nece prodavati svoju zemlju ni kada im ponude 5 hiljada evra po aru?

  9. Dzaba protest,dzaba,apeli,dzaba,price i slike rudnika gde RIO TINTO razara utrobu zemlje, kad 80% naroda ne misli svojom glavom, vec je svoju sudbinu poverila vrhovnom Magu sekte, i spremna je da na njegov poziv izvrsi kolektivno samoubistvo,a onih 20% ce ili poludeti, ili i oni izvrsiti samoubistvo, ali iz ocaja i nemoci.Nema nam spasa!

  10. Dali ste vi ljudi normalni.zasto prodaju imanja pa posle se bune.oni na svom imanju mogu da rade staim je volja.uzmu pare posle traze da im drzava vrati imanje.motka vama treba

  11. Policija ili je korumpirana ili je protiv vlastitog naroda?! Pa šta ćete kad vođa izgubi tron?! Kako ćete komšiji, prijatelju, rođaku, svojoj deci,objasniti što ste bili GNJIDE?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.