Najavljuju četvrtu, a građani odustali i od treće doze vakcine

Preko 800.000 osoba nije primilo buster iako im je vreme

Ostavite komentar


  1. Krajnjnje sam zabrinut. Eto. Malo kasnim. Nisam primio ni prvu dozu! P.S. Nisam imao nameru, a nemam ni sad! Što se tiče antivaksera, nemam pojma ko su ti!? Valjda neki koji sugerušu drugima da se ne vakcinišu?! Ja nemam ništa protiv vakcinisanja. Ko hoće da se vakciniše jednom, dvaput tri puta, pet puta, ili svakog dana, sasvim je u redu. Njegova stvar. Osim toga, nikoga ne pitam da li je vakcinisan, koliko puta, i da li ima takvu nameru!

  2. Sramota vi vakcinisani samo 2.i 3.dozom sirite viruse i nove sojeve evo ja sam vec petu trazio da primim i bicu zdrav. Tata mi je umro jer je primio samo 3.doze odjednom dobio srcani udar umro iznenada ja znam da je to zbog toga sto nije primio na vreme 3.dozu!!! ntivakseri su krvi za sve

  3. Treba uvesti kao u nekim zapadnim zemljama, vakcinisane lečiti o trošku države,a ne vakcinisani neka sami plate svoja lečenja zbog ubeđenja. Onda bi i zdravstveni radnici imali veće plate a i bolnice bi bile opremljenije.

  4. Preležala u februaru, vakcinisana sam sa tri doze Sinofarma, poslednja krajem novembra.
    Sad pozitivna ponovo, sa temperaturom???

  5. Ja sam preskočila treću za sada jer ću se uskoro poroditi, pa su rekli posle toga, da se ne maltretiram sada.

  6. Pre prijema se potpisuje formular SAGLASNOST ZA PREPORUČENU IMUNIZACIJU. Zašto? Odakle hrabrost bilo kome da planira i tera ljude da prime ove vakcine.

  7. Primio sam 4.dozu fajzerove vakcine (posle tri vakcine sinofarm) i imam uobičajenu reakciju(bol i crvenilo na mestu uboda,blaga glavobolja).Koliko traju nuspojave posle 4.doze.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.