Najmanje 973 pacijenta i 253 zaposlena imalo koronu u Nišu

Šta su pokazali rezultati broja zaraženih Nišlija i medicinskog osoblja u ovom gradu od 18. marta do 16. septembra

Ostavite komentar


  1. Ovde ima toliko materijala za istražne organe i tužilaštvo da kada bi pretraživali papire , pojedini dobili doživotne robije. Ja mislim da ovo nigde nema, ovakav “akademski” organizovani kriminal , sa jednim ciljem – da odredjena grupa ljudi zadrži fotelje !!!
    Zar vam ništa sveto nije ? Kako se pogledate u ogledalo kad pošaljete lažne brojke , kako bi pokazali u ministarstvu da niste najgori. ? Zar stvarno mislite da će to tako da vam prodje , da će da se zaboravi ??? Neće .

  2. Glavnokomandujući za Niš u vreme najžešće epidemije valjda se sećate bio je onaj mamlaz poljoprivredni ministar Nedimović u to vreme „vrhunski“ predstavnik vlasti za kovid. Sećate se valjda i njegovih KZŠ gde je kad mu postaviš pitanje lupetao razne gluposti i nebuloze. To je mamlaz zbog koga je propao ogroman izvoz jabuka za Indiju, jer nije mogao da stigne da se slika s jabukama pa su se skapale. E, biće on blago nama opet neki ministar, a da je malo mozga u ovoj državi već bi čamio robiju!

Ostavite komentar


Društvo

"Uradak sa jasnim primesama propagande Gebelsovskog tipa": Milivojević o spotovima protiv N1 i Nove 10

„Uradak sa jasnim primesama propagande Gebelsovskog tipa“: Milivojević o spotovima protiv N1 i Nove

Režiranjem i emitovanjem manipulativnog propagandnog uratka, koji predstavnici režima nazivaju spotom, a kojim se targetiraju televizije N1 i Nova S i svi zaposleni u ova dva objektivna i nezavisna medija, Srbija je vraćena u najcrnje vreme medijskih nesloboda, kada je ministar informisanja bio Aleksandar Vučič, navodi u pisanoj izjavi narodni poslanik Srđan Milivojević.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.