„Najteže mi padaju reči da sam jalova i nerotkinja“: Ispovest žene koja se susrela sa diskriminacijom kada su joj otkrili rak jajnika

Ostavite komentar


  1. Zelim svaku srecu ovoj divnoj i jakoj zeni.Ne..ne poznajem je,da se ogradim.Vec prepoznah hrabru i napacenu dusu koja je progovorila.Samo napred!

  2. Bravo ženo,hrabra,lepa,pametna.
    Tolik o parova bez dece a i kome i rađati,eatovi,bolesti…..živi život,hvala što si sa nama podelila svoju životnu priču.

  3. Hrabra,iskrena,elokventna i lepa ,sve pohvale gospođici Ribić. Gđica. Ribić između ostalog reče i šta je najviše boli u njenom prihvatanju sebe i baš tu rečenicu staviti u naslov nije ni na granici ukusa, naslovom diskriminišete i vređate sagovornicu a i ostale pripadnice lepšeg pola sa sličnim i istim životnim pričama.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.