Najveći broj napada na novinare u jednom danu

Fondacija Slavko Ćuruvija

Ostavite komentar


  1. Gledao sam kako brutalno msltretiraju Lidiju iz Danasa. Lidija izvini nisam ti mogao pomoći i ja sam bio ugrožen od istih batinaša.

  2. Pa što se čude novinari tih listova, narod je zgrožen načinom pisanja i blaćenja sopstvene države od tih istih novinara, postavlja se pitanje ko njih plaća i za koga rade.

  3. od silnog naroda sto pati od post-traumatskog stresa zbog ratova i nemastine, zar je moguce da umesto da se izivljavaju nad zenama, kako neko da ne odreaguje kako dolici na skupovima ovog tipa? posto je narod sad sam i nema zakona ni suda ni policije da ga stiti – zakon u lepo u svoje ruke pa kud puklo jer gore od ovoga ne moze. stabilnim koracima idimo ka ponoru fasizma i autokratije.

  4. Pa kada se opozicija pravi pametna i organizuje kontramiting i tako povecava tenzije kojih ne bi ni bilo.

  5. Svaki napad na novinare a naročito fizički treba osuditi i procesuirati, ali ko ima koristi što se ova vest toliko preuveličava ili možda iznosi bez preciznih činjenica? Ne sumnjam da će nadležni reagovati.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.