Večeras veliko finale „Najvećeg gubitnika“: Ko će dobiti 15.000 evra? 1Foto:Nova

Veliki svetski TV format „Najveći gubitnik“ emituje se tačno dva meseca, a večeras od 20.30 ćemo konačno saznati ko će odneti pobedu u ovom programu.

Prvi put u Srbiji, gledaoci su imali priliku da prate živote 16 ekstremno gojaznih takmičara, rešenih da nezdrave navike ostave iza sebe i izbore se za titulu „gubitnika“ i veliku novčanu nagradu.

Podeljeni u dva tima, takmičari su se prethodna dva meseca borili sa velikim izazovima, iscrpljujućim treninzima i posebnim režimima pravilne ishrane koji su pomeriti granice njihove izdržljivosti i promenili im živote iz korena, javlja Nova.rs.

Samo najodlučniji i najistrajniji u intenzivnoj borbi protiv kilograma su supeli da dođu do finala emisije, a oni su Aleksandar Stevanović, brat učesnika Survivora Stevana Stevanovića, Iva Lukić, Ognjen Milić i Jelena Purković.

Aca je tokom trajanja „Najvećeg gubitnika“ osim gubitka kilograma stigao i da se zaljubi u Maršu, koja je nedavno napustila takmičenje. Njih dvoje su se konačno poljubili, malo pre nego što je ona otišla kući, a bila mu je dodatna podrška tokom prethodnih meseci.

O Acinom životu pre „Najvećeg gubitnika“ govorio je i njegov brat Stevan, koji je u intervjuu za Nova.rs otkrio da je on „dobar, neiskvaren i da gleda svet ružičastim očima“.

„Pre takmičenja rekao sam mu da bude pametan. Gledajući ga do sada, smatram da bi psihički mogao da bude stabilniji. Ne folira se, iskren je i to je ono što je najvažnije. Ovo je takav format da čovek ne može da se folira, mora da se pokaže onakav kakav je“, istakao je Stevan ranije.

Aca je došao u šou sa 211,5 kilograma, a stigao je do samog finala, te su gledaoci uveliko oduševljeni svim što je postigao tokom takmičenja.

Iva Lukić kod kuće ima trogodišnjeg sina, koji joj je do sada bio najveća motivacija. Portal Nova.rs stupio je ranije u kontakt sa njenim suprugom Nikolom, koji je prokomentarisao ženino učešće u ovom programu.

„Ponosan sam na Ivu, zaista. Iva je direktna, nema dlake na jeziku. Možda se ne bi napolju baš toliko žestila na ljude, ali s obzirom da je u zatvorenom prostoru, gde su emocije i reakcije malo pojačane, mogu da je razumem“, otkrio je on.

„Naš sin ima tri godine, a ovo je prvi put da je toliko vremena odvojen od majke. Naravno da mu je teško, ali Ivi pogotovo, zbog toga je plakala. Kad se uveče okupimo da gledamo emisiju, on naravno reaguje kad vidi mamu na TV ekranu. Jasno, mali je, pa ne zna šta se dešava, ali ja sam mu objasnio da mama mora neko vreme da bude tamo. Iva je ušla sa ciljem, očekivano je bilo sve što joj se tamo desilo, pa i te emocije… Iskreno, očekivao sam da će njoj biti još teže, da je „Iva hardcore“, ali je bila super, ipak se u nekoj meri kontroliše“, istakao je Nikola.

Ognjen Milić ima samo 27 godina, a kako je istakao na samom početku takmičenja, najveća motivacija za gubljenje kilaže mu je da pronađe devojku. On je pred kamerama je otkrio da se svaki njegov prilazak devojkama pretvara u „friendzonu“ (prijateljstvo).

„Iz te zone je teško izaći. Seksualnu aktivnost kanališem kroz hranu. Ja sa 27 godina treba da imam partnerku, da oformim porodicu… Kako mogu bilo kome pomoći, ako ne mogu sebi? Rekao sam sebi: „Dosta je bilo. Želim da promenim svet, ali prvo moram da promenim sebe“, rekao je Ognjen, koji je uspeo da dođe do samog finala „Najvećeg gubitnika“, te su mu šanse velike da odnese pobedu.

Jelena Purković je takođe privukla puno pažnje tokom boravka u kući, a njena kuma je na samom početku otkrila šta joj je najveća motivacija.

„Njena najveća podrška je napolju, a unutra su svi jedni drugima manje-više podrška, ipak je došla da bude deo tima. Ona je jak takmičar i jak karakter tako da mnogi bi voleli da ih Jelena podrži. Njena deca i suprug su najveća energija njena i snaga , otac – koji je jako emotivno doživeo Jelenin odlazak u kuću i majka kao najveća podrška svima u kući tako i Jeleni u ovim trenucima.“

Ona je tom prilikom otkrila i kako se Jelena toliko nagojila.

„Radi se o tome da se u njihovoj kući zaista slatko jede i kuma Jelena zaista sjajno kuva. Velika su porodica, sprema se dosta hrane i teško je odoleti tim iskušenjima – to su rođendani, slave i druženja, jer su oni jako društveni i veseli ljudi. Malo i genetski, tako da verovatno je vise faktora uticalo na njenu kilažu. Ali, to je faza za nju – vratiće nam se, sigurna sam, druga Jelena.“

Koliko su napredovali, kako su se borili za finale „Najvećeg gubitnika“ i koliko emotivno će podneti samu završnicu takmičenja, saznajte u večerašnjoj epizodi od 20.30 na TV Nova.

Svi zainteresovani za učešće u novoj sezoni „Najvećeg gubitnika“ mogu da se prijave na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari