Najveći humanitarac u Srbiji: Domaća kompanija donirala 100 miliona zdravstvu Srbije

PROMO TEKST

Ostavite komentar


  1. Donacije za zdravstvo…kad bi to otislo gde je potrebno tj kaf ne bi razgrabili Vucic,Brnabic,zombi Vulin,idrugi gladmi i bedni politicari i lopovi.
    Ovde rade pomocu stapa i kanapa jer je zdravstvo razbucano a to su gore navedeni uradili.
    Sve vakcine smo mi platili i nemoj da je neko glupav da pomisli da je dobio besplatno.
    Ja sam moju vakconu platila 160000din jer mi je Vucic toliko uzeo od jula prosle godine.

    1. Solidarnost vredna pažnje i svake pohvale. Ipak, šta znači „odgovorno priređivanje igara na sreću“, kako je u tekstu opisana delatnost kompanije Meridian? Da li podsticanje na kockanje, čijem su posledicama najdirektnije izloženi mladi, kod kojih pod uticajem hazarderskih igara često dolazi do poremećaja životnih vrednosti (razvijaju se očekivanja o dolasku do zarade preko noći, a ne marljivim radom), može biti označeno kao „odgovorno“?!

  2. Tih sto miliona svaka cast.Novac je otisao definitivno u prave ruke

  3. Odličan primer daju drugim kompanijam samo treba da se ugledaju na njih!

  4. A. Sto ne bi dali!?Oni te pare dobijaju od kockarskih zavisnika cije porodice trpe I propadaju.Ovako peru savest I sticu poene kod vladaoca.A njima ostaje dosta da se baskare.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.