Naknada štete za 200.000 ratnih veterana sa Kosova?

Doneto na desetine presuda u korist bivših vojnih rezervista sa Kosova koji su tužili državu zbog diskriminacije

Ostavite komentar


  1. Ne sećam se dobro i moguće je da grešim, ali mi se čino da je upravo novoizabrani lider DS-a Dragan Šutanovac bio vojni ministar u vreme kada je, kao neosnovan, odbijen zahtev vojnih rezervista. Molio bih onog ko to zna da mi odgovori.

  2. A Kosovo da trazi odstetu zbog pljacke i unsitenja koju je tih preko 200000 ratnih zlocinaca (tzv veterana) ucinilo. Majka drzava im nije placala dnevnice ali su se oni snasli i pljackali na svakom koraku Albance. I nemojte da mislite da je to bila sitnica. Albanci su sve vrednosti drzali po svojim kucama pa napravite racunicu koliko toga je ukradeno od tih tzv vetrana. Pa gde im je savest.

  3. Да ли вас је, вас који сте писали овај текст, барем мало срамота? Код косовских резервиста стављате наводнике а код шиптарских сепаратиста, које помињете као "косовске" – не стављате наводнике? (не у овом тексту, већ иначе). Јел вас мало срамота макар? Или ће све то прекрити "рузмарин, снегови и шаш?

  4. 1999. године јесте мобилисано укупно око 200000 резервиста али су били ангажовани на територији целе СРЈ.

  5. " Srpstvo““ je uvijek ““nevino““: duhovi Marka Kraljevica, Dodika, Milosevica, poglavnika Pavla, poglavnika Irineja, Cosica, Pupavca su ““zrtve““ Siptara, Ustasa, Vatikana, Jasenovca, Amerikanaca.
    Koje ““bogatsvtvo““ srpsko-srbijanske mitologije ???
    Sta nam zbore nasi omiljeni Kacavenda, Dacic ???

  6. Nas Srbistan i nasi polticari su u neprestanoj amneziji (zaboravu). Srpsko-srbijanski ““podvizi – Vukovar, Dobrovnik, Skrabinja = Dresden, Grozny, Alepo (bratstvo {Putinstana i Bashar Al-Asda-a)
    Nas prekodrinski podvoljak, svercer, komesar Dodik, uz blagoslov poglavnika Irineja, strahuje of Sarajeva.
    Srbistane, s bilo koje strane Drine, no pasdaran!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.