“Nakon pauze, dočekao nas je kordon pripadnika obezbeđenja koji se nalazio između gradonačelnika i građana”: Prekinuta javna rasprava o budžetu Zaječara

Ostavite komentar


  1. Promućurni Zaječarci. Brzo naučili lekciju od opozicije u Republičkom parlamentu. Ništa ne rekoste, jesu li imali vuvuzele?

  2. Šta radi u obezbedjenju inspektor Cvetić iz Zaječara,lik skroz desno? Penzioner koji je od države dobio stan a sada uzima koru hleba mladim ljudima! Mnogo ih takvih ima iz policije i vojske,penzioneri od 53.godine života pa im se ne sedi kući,bolje da šetaju unuke ili idu u prirodu. Imaju beneficirani radni staž što bi značilo da su se mnogo istrošili na poslu a ovamo jaki kao bikovi. Kriminal vlada Zaječarom a policija uživa sve pogodnosti države Srbije. Neka policijaci rade kao svi do 65.godine života,i ovako i onako ništa nisu uradili na polju bezbednosti i nasilja u gradu i državi.

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.