Nakon poplava više od 200 porodica u Žagubici ugroženo, potrebna pomoć

Ostavite komentar


  1. Strasna tragedija je pogodila Zagubicu i ndamo se da ce posledice poplave biti sanirane cim pre i da drzava cini sve da tim ljudima pomogne na svaki nacin.

  2. Ako nekako mozemod apomognemo, bilo bi dobro da to i ucinimo. Da skupimo hranu, odecu, lekove i osnovne potrepstine kako bi pomogli tim ljudima kojima je sve stradalo u poplavi.

  3. Ko god ima sredstava neka pomogne ovim ljudima , njima je pomoć neophodna , bukvalno sve im znači.

  4. Ko god je u situaciji,bilo iz inostranstva ili Srbije,neka uputi pomoc unesrecenim porodicama u Zagubici

  5. Sta kazu nadlezne institucije…? Sem,da je preko 100 kamiona poloja izneto,nema vesti iz Srbije.?Zato plasiraju vesti o pozarima u California…Sve su oci okrenute, u nekom drugom pravcu…Ka Guci i derneku…Udri brigu ,na veselje,jer je truba drzavni simbol,od vajkada..

  6. Poplave i klizišta su rak rana Srbije.Ovom problemu je potrebno pristupiti najozbiljnije,da ne bismo svake godine imali istu situaciju.

  7. Nadam se da će pomoći svi koji su u mogućnosti i da će posledice poplave biti sanirane što pre.

  8. Najmanje što možemo učiniti jeste da pomognemo ovim nesrećnim ljudima. Ako smo uspeli da se solidarišemo za Obrenovac pre nekoliko godina, možemo i za Žagubicu.

  9. Siroti ljudi, njima je sada svaka pomoć dobrodošla. Hajde da se solidarišemo kako bismo pomogli Žagubčanima.

  10. Znam kako je bilo teško ovde u Uljmi kada su bile poplave, ljudima ode sve u jednoj sekundi sve što su imali u životu. Ostaješ na nuli, i gledaš kako ti cela imovina pred očima propada.

  11. Strasno je za sve nas a najteze je ostati bez svega, naravno da treba pomoci i to smo vec i uradili..,.,.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.