Nakon što se afera „plagijat“ pravično završila, napokon sam osetila nadu za našu zemlju

Naši ljudi u svetu: Ivana Savić, otišla na master studije u Veneciju sa željom da se vrati, ali sada se dvoumi

Ostavite komentar


  1. Dotična nije valjano ni zavrsila fakultet i nasla si za pravo da komentarise plagijat doktorata Sinise Malog. Besmislen pokusaj licimirja.

    1. Sram Vas bilo. Svako od građana Srbije ima pravo da komentariše lopovluk funkcionera koje plaćaju i koji se bogate na njihovoj grbači. Da li uopšte znate šta znači reč licemerje? Da li Vam je muka sebe kada se pogledate u ogledalo? Stidite li se bar malo stvari koje radite i kriminalaca koje branite za jednu crvenu i bajat sendvič? Da parafraziram Lečića u filmu Profesionalac: „Evoluciji je trebalo milion godina da od majmuna napravi čoveka a SNS-u samo sedam godina da od čoveka ponovo napravi majmuna“ . Vi vidite gde ste ovde.

    2. Devojka je otvorila dusu i iskreno rekla sta misli o situaciji u zemlji i Bogu hvala da ima takvih…ne vidim u cemu je problem. Naanje se 90% omladine slaze sa njom

  2. A ko je i šta je gospođica? Bolje da vam je intervju dao neki poljoprivrednik koga „ubi“ tzv. uvoznički lobi i državni (pljačkaški) nameti. Ili radnik kome „pucaju leđa“ za 300€ bez ikakvih prava. Gospođica je mogla (ako želi da studira) da završi master i ovde, i onda da kritikuje koga hoće sa punim pravom. Jednostavno treba se boriti „na liniji fronta“, a ne iz duboke pozadine. Malo mi je muka od, na silu stvaranja lažne elite. Tako je bilo i posle 5. oktobra, mi smo se borili, a posle su se dovukli razni eksperti sa stranim diplomama koji su sve to posmatrali iz daljine. Došli, „završili posao“, i otišli dalje!

  3. Ivana je sve lepo rekla o Srbiji , situaciji kod nas,kako nas vide stranci…Voleo bi da znam koliko je Ivanu koštao školovanje u inostranstvu,da li je pored školovanja i radila a ako nije kako se finansiralA(pomoć roditelja,stipendija..)?

  4. U Srbiji pstoje na stotine prepisanih magistrata i doktorata (diplomske da ne spominjem). Resen jedan slucaj, a sta je sa ostalima? Sta je sa profesorima koji su godinama gledali kroz prste?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.