Nakon višegodišnjih apela lekara, i Vučić je sada za izgradnju gradske bolnice u Nišu

Ostavite komentar


  1. Otvaranje bolnice u Nisu je od velike vaznosti za sve gradjane ovog kraja jer ce se na taj nacin smanjiti preopterećenost zdravstvenog sistema,i poboljšati zivot gradjana u ovom delu Srbije.

  2. Predlog prof. Milica je najbolji.Nebi se zidali iz temelja s samim tim i manje novca bi se potrosili.Blizina UKC,infrasteuktura u samom boln8ckom centru.Sa zakasnjenjem se uvek prihvataju predlozi prof. Milica.Neshvatljivi postupci pojedinaca koji imaju za cilj opstrukcija.I njihova parola je sto gore to bolje.Neka prof. oformi tim da resi Nisko zdravstvo na svim nivoima.

  3. Zdravstvo je nula. Nemaju osnovne stvari za pacijenta, u Domu zdravlja je haos za običan pregled kod specijalista čeka se 3 do 4 meseca, o Kliničkom centru neću ni da pričam haos, nestrucni lekari,bezobrazni,samo se pitam ko će da radi u gradsku bolnicu mamini i tatini sinovi koji završavaju fakultet, na poznanstvo „ja tebi ti meni“. Bruka za grad Niš.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.