Fudbaler Zenita iz Sankt Peterburga Danko Lazović prvi je na listi strelaca ruske Premijer lige nakon šest odigranih utakmica. On je izjavio da se još nije uvek navikao na ulogu najboljeg golgetera ali i da je svestan da će imati sve veću konkurenciju u borbi za prvo mesto.


– Nikada do sada nisam bio prvi na listi strelaca pa se još uvek nisam navikao. Još uvek ne želim da skrećem pažnju na sebe jer je odigrano tek šest utakmica. Za mene je trenutno najvažnije da Zenit odigra dobro tokom celog šampionata, ali da budem potpuno iskren, voleo bih da završim sezonu kao fudbaler sa najviše golova – rekao je srpski fudbaler.

Napadač Zenita dodao je da se prijatno oseća u Rusiji i da je odnos svih u klubu prema njemu za svaku pohvalu.

– Srpski i ruski mentalitet su veoma slični pa sam se ovde savršeno uklopio. Zaista mi se sve sviđa i nemam nijednu zamerku. Voleo bih da karijeru završim u Zenitu – istakao je Lazović.

Srpski fudbaler osvrnuo se i na svoju karijeru u nacionalnom timu ali je rekao da još nije spreman da priča o svojoj odluci ni za srpske ni za ruske medije.

– Ne bih mnogo ulazio u detalje što se tiče mog nastupa za srpsku reprezentaciju. Mogu samo da kažem da definitivno nameravam da okončam karijeru u nacionalnom timu – izjavio je Lazović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari