Napad na covid19.rs i sajt Ministarstva zdravlja

Ostavite komentar


  1. Gle. Napad na sajt. Pa, mogli su istog momenta da pošalju preko e-mail-a medijima informacije i sve bi bilo ok. Dokle će da manipulišu…

  2. Nisu napadnuti nego imaju hosting na istom serveru gde je jos 22 hiljade (da, da 22.000!) drugih sajtova, pa server ne moze da izdrzi navalu.
    Naravno, lakse (i bolje za njih) je reci da su pod hakerskim napadom, nego priznati da su stipse i da su sajt platili par hiljada dinara (uz par klikova moze da se nadje ko im je hosting provajred i koje su mu cene). Ali zato za neke druge stvari se dresi kesa samo tako…

  3. molim Vas ,pokusavam vec treci dan da stupim u tei.kontakt sa nekim od dezurnih epidemiologai nazalost bezuspesno. STA DA RADIM Supruga i ja smo u stanu bezpomocni.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.