Napad na novinarku Danasa posledica atmosfere linča koju stvara vlast

Oštre reakcije na niz pretnji i uvreda koje je Snežana Čongradin dobila od tim menadžera u Fudbalskom savezu Srbije, reagovalo i tužilaštvo

Ostavite komentar


  1. Zar nije logično da ako neko iznese lični stav ili mišljenje odgovoriti mu argumentima ,a ne strašnim pretnjama.

  2. Iskreno, i mene novinarka iritira svojim stavovima koji su na liniji sa nenadom čankom i ije mi jasno zašto joj neko daje medijski prostor. Jedino, ja svoje nezadovoljstvo iskazujem ignorisanjem tekstova.

  3. Atmosfera mržnje prema neistomišljenicima koja eskalira u javnim pozivima na linč, se nastavlja zahvaljujući politici i ponašanju Aleksandra Vučića i njegovih poslušnika iz SNS-a, medija i institucija. Za oaze slobode ( više hrabrih pojedinaca poput Snežane Čongradin, nekoliko medija) se mora boriti, i opozicija i grupe građana i karakterni i ugledni pojedinci. Sramota vlastodržcima, svaka čast i podrška Snežani!

  4. Dobro, hoćemo li dobit puno ime i prezime od tim menažera FSS?!?!? Ili je u pitanju neki balavac, bruco, pubertetlija…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.