Maloletna slušateljka gornjomilanovačkog radija „Imidž“ napala je noćas spikerku Zoricu Jestrović (32) zbog toga što nije bila zadovoljna izborom muzike, rečeno je u gornjomilanovačkoj policiji. Devojka je u studiju radija spikerki nanele nekoliko udaraca pesnicama po licu, a Zorica Jestrović je iz duela izašla sa rasečenom usnom.

Maloletna slušateljka gornjomilanovačkog radija „Imidž“ napala je noćas spikerku Zoricu Jestrović (32) zbog toga što nije bila zadovoljna izborom muzike, rečeno je u gornjomilanovačkoj policiji. Devojka je u studiju radija spikerki nanele nekoliko udaraca pesnicama po licu, a Zorica Jestrović je iz duela izašla sa rasečenom usnom. „Ova devojka slavila je punoletstvo (juče je napunila 18 godina) i naručila je 70 čestitki koje su neprestano emitovane od prepodneva, ali i mi smo je častili pesmama koje smo emitovali posle svih njenih“, rekao je dežurni voditelj Zvonko Ćulumarović.
Zorica Jestrović je radila večernju smenu i nastavila je da čita čestitke, kada je u studiju videla devojku koja je počela da je udara u lice protestujući zbog toga što pesme nisu po njenoj želji, iako su poklon od radija. „Bila sam zbunjena i oblivena krvlju jer na svakih pet plaćenih pesama mi poklanjamo po jednu, i zaista smo želeli da ovoj devojci učinimo prijatno veče sa 15 naših čestitki, a ja ću je zbog svega ovoga tužiti“, rekla je Jestrovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari