Zaštitu od učenika bi imali samo nastavnici u srednjim školama: Šta znači zahtev da se napad na zaposlene u prosveti tretira kao napad na advokate?

Ostavite komentar


  1. Veoma glupo pa makar da potiče i od ministarke.Kao da u osnovnoj školi ne može biti napadnut nastavnik i učitelj od bivšeg đaka.

  2. Dete od 5 god. u obdaništu je nogom udario vaspitačicu. Treba roditelje novčano kažnjavati jer kod nas samo tako može biti reda.

  3. Да ли се у Србију враћа феудализам ? Напад на једну особу је напад, без обзира учитељ, наставник, адвокат, новинар или продавац на тезги тржнице. Када то схватите , наравно ако сте у стању, биће вам много тога јасније. Напади на особе из јавног живота, као политичари, су друга категорија. Они су добровољно на позорници.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.