Napadi Ane Brnabić na Danas dostigli vrhunac: Oni ubijaju Srbiju, nastaviću da se borim protiv toga

Ostavite komentar


  1. Redakcijo dajte napravite nam imovinske karte ovih naprednjaka najvise nas interesuje koliko su se obogatili za vreme mandata Jorgovanka Tabakovic sa 550.000 platom, Sinisa Mali, gos Zrakoplov Babic koji je nestao, Nesa Slina,gospodin premijer Brnaba , Gasic, pa ekipa koja odradjuje poslove i finansijeri Zvonko afera Pancicev vrh pa , Radonjic, Nesa Roming…Vamja bilic da napravi emisiji

  2. Krle idoli i ti ces u penziju sa ovima posto si preterao sa Marketingom

  3. Srbija s tobom koja imaš dva grama mozga nema ni teorijsku šansu za napreduje.

  4. MA OVO JE NEOPISIVO KOLIKO JE OVDE U SRBIJI NAZALOST TOLIKO LOSA SITUACIJA DA SAM SRETNA STO SU NAM DECA VAN SRBIJE !!! ALI BORBA ….. JE NEOPHODNA ALI VEOMA JE MALI PROCENAT GRADJANA SRBIJE KOJI JE GRADJANSKI ORIJENTISAN BEZ MRZNJE….. MA STRASNOOOOO….

  5. Vreme je da ih obrise opozicija barem Beograd da im uzmu da stane ovaj vandalizam sa pljackom gradjana po m 2

  6. Trećinu svog budžeta domaćinstva u Srbiji potroše na hranu i bezalokoholna pića, dok u zemljama Evropske unije na hranu u proseku troše tek sedminu svog porodičnog budžeta, nekih 14,3 odsto.

  7. Nisam gledao. Ne mogu više. taj sklop misli pretvoren u neku rečeničku formu mi unese nemir, nervozu… I još, što to deluje toliko neiskreno, izveštačeno, sa čudnom, neadekvatnom gestikulacijom… Kako joj niko, ko joj je blizak, ne kaže: nemoj, stani, ružno je…?

  8. Očigledno, premijerka je o slobodi medija počela da piše po svojoj kineskoj tabli.

  9. Nije problem odlazak nejakog i bubuljucavog princa u Bosnu kod rodbine. I treba da ide. Dace Bog da se ne vrati. Problem je sto ide mojim parama, razumete. To podrazumeva i rusko-kineskog borca Tomu i drugaricu suprugu u vili koju takodje placam kao i kucu u kojoj zivite, nadam se ne zadugo. To je, dakle, problem koji treba resiti.

  10. Znam da se odavno to više niko ne pita, ali ja i dalje ne razumem kako ova žena spava noću?

  11. Prosto ne znam šta bih rekao na ovo. Ana Brnabić je najveća greška našeg naroda. Čak mislim da je i pristalice sns-a ne vole, nema je ni u jednoj kampanji jer prosečan sns gradjanin ne bi glasao za nju. Ali je odličan bot, super pljuje sve one koji imaju kritičko mišljenje ali je Vučićević super. Možda grešim ali imam osećaj kao da neko sve vreme vredja moju inteligenciju, pomisliću da nije nešto u redu sa mnom. Da li ja stvarno sve mislim kontra ili ovde nešto nije u redu?

  12. Znate, AV Anu nije postavio u premijersku fotelju da ona vodi državnu politiku, nego on! Tako, to joj je i bio zadatak!!! A AV, sam je doterao „cara do duvara“!!! Međutim, pošto je AV odlučio da „srpski brod“ okrene u kurs 270°, Ana treba da ode u Brisel, a AV da ostane vladar! Kurs je po mom skromnom mišljenju O.K! Ovo, ostalo, na oceni EU i USA je! Tako, ako Vi na N1, NovaS,…, „podržite“ nepotpisani „Ohridski sporazum“, nećete više biti u „ustima“ niti AV, niti AB!

  13. „Danas“ i „Nova“ nemaju o čemu da pišu osim o Vučiću, to je jasno kao dan.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.