Napadnut jedan od vođa protesta u Nišu

Zorana Jovanovića, profesora Filozofskog fakulteta u Nišu, nepoznata osoba pokušala da izgura s puta dok je bio u autu

Ostavite komentar


  1. Gde su sad da hapse počinioce brutalnih napada maskiranih huligana koji seju strah i horor na ulicama gradova Srbije, štiteći parazitski sistem lopovluka i poltronstva…..Osećam se ugroženo kad pročitam da neistomišljenici i kritičari vlasti bivaju napadani i zlostavljani na najbrutalniji način, zaštićeni od fašističkog režima AV….. Na ove brutalne napade, a bez zaštite režima postoji samo jedan odgovor: SAMOODBRANA….. Paralelni sistem vlasti…. Samoorganizovanje ugroženih….Recimo DOSTA, pa makar to vodilo i u građanski rat…

  2. Da li treba gradjani da se samoorganizuju u odbrani ovog čoveka i mnogih drugih ugroženih neistomišljenika sns? Hoće li ministar policije i dalje da broji jakne i hapsi vešala ili će nešto da preduzme da se pronadje lice koje je moglo da ugrozi život prof. Jovanovića?

  3. Ovde se “krije“ jedan od (5 miliona) odgovora na ono pitanje “Kakva je to država koja liči na onu koju je nekada jedan čovek (AH), 1934. obavljao tri funkcije: predsednika stranke, premijera i predsednika države…“ I danas u polarizovanoj Srbiji jedan čovek (AV) upravlja našim životima. Tako, dok zaslužni i poslušni dobijaju ordenje za zasluge, oni drugi, misleći i slobodni moraju da se bore sami za svoj goli život i dostojanstvo.
    Obeshrabruje što se sve kod nas ponavlja, što krećemo iz početka…verovatno se zato lagano smanjujemo i nestajemo…
    Do pobede: života, slobode, pameti i dostojanstva!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.