Napadnut lekar u KBC Zvezdara

Ostavite komentar


  1. Konacno u zemlji treba da se zavede red. Nesigurni su lekari, policajci, salterski radnici pa i svi gradjani. Dokle tako?

  2. Doktora starog 64 godine napalo je i pretuklo troje ljudi mlađih od trideset godina. Zahvaljujući činjenici da su vlasnici članskih karti, proći će sa minimalnim novčanim kaznama. I to samo kolovođa. To potvrđuje i molećivo, tačnije sramno saopštenje uprave KBC Zvezdara.

  3. Katastrofalna bolnica. Lekari i sestre nezainteresovani i bez imalo empatije. WC se ne mogu opisati. Sramota za grad i državu

  4. A gde je reakcija predsednika i ostalih? Verovatno ,,nije čuven,, a verovatno se i zove na pr. Marko Marković.Neki su jednaki,a neki su jednakiji.

  5. dno ekspres sudjenje i pravac na robiju odmah

    i to maksimalna kazna za to krivicno delo…odmah….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.