Direktor Srpskog telegrafa Milan Lađević napao novinara Vuka Cvijića

Ostavite komentar


  1. Da li neki novinar treba da plati glavom zbog svoje „glave# i mišljenja???

  2. Ima snimak a da li ce biti prikazan kako se ponasao novinar i sta je izgovorio pre udaranja. Napisite razlog koliko vremena se unosio u lice.

  3. Кад истина вређа, удари гласника.

  4. Podivljalo to. Drma im se, drma… Što više neizvesnosti za kamarilu to će oni biti sve besniji i besniji. Izbegavati taj čopor u širokom luku, pa će javno (za sada tajno) početi da se ujedaju, da laju i reže jedni na druge. I onaj njihov prolupao, pomešali mu se živci.

  5. Prostaka Ladjevica pod hitno procesuirati jer takvi zasluzuju drasticne kazne.

  6. Lađević klasična sns bitanga. Srpski telegraf uvreda za toalet papir.

  7. @ Hrčak,

    Dopada mi se izraz čipuljička banda.
    Opozicija, da ima pameti, bi trebala da sastavi optužnice protiv svih siledžija počevši od Čipuljić bega pa do direktora Srpskog telegrafa i da ih uredno arhivira, o tome obavesti srpsku javnost, izlista optužnice na nekom sajtu (predlažem da se sajt zove “Zabela te zove“), i sačeka da drugi bude sudija. A onda …. onda da spremimo kokice i pivo i uživamo u direktnom prenosu.

  8. Da baš to su uličarsko radikalske metode gore pomenute čipuljičke bande

  9. SNS plaćenici i nasilnici pokušavaju da zastraše ljude koji ozbiljno rade svoj posao i u javnost iznose brljotine režima. Naravno, da je to strah od odgovornosti, kada ovaj režim odstupi. Svi ti ljudi, koji se izdaju za patriote tako što omalovažavaju druge, misle da će ih ponižena zastava Srbije, na njihovim leđima, spasiti od mnogih neugodnih pitanja, greše. Podrška Vuku Cvijiću i poruka nasilnicima: U Srbiji žive milioni koji se kao i ovaj časni čovek, ne boje svih SNS kukavica i podlaca.

  10. kamere su svuda u ulicama beograda, izvolte pa pregledajte, a ne rekla kazala

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.