Napadnut policajac kod Lazarevca

Ostavite komentar


    1. I tebe bih ja strpao u zatvor i ti si isti kao ove kabadahije sto nas maltretiraju na putevima

  1. Ovo već prelazi svaku meru pristojnosti kad se napada službeno lice, počinioca treba najoštrije kazniti kao i one koji su glavni za ove nemire a to je opozicija koja želi da se dočepa vlasti ali im to neće poći za rukom.

    1. Niti sam u opoziciji,niti vlasti, niti me zanima politika, zanima me samo da nas ne pljackaju na pumpama sa ivom astronomskom cenom giriva.

    2. Gde su bili ti isti policajci kad su ttrebali da brane Savamalu od rzbojnika. Gde su ti isti policajci kada treba kaznjavati bahate vozace koji preticu kilometarsku kolonu na duploj beloj liniji. Sada slusaju doktora Nebojisu iz Beograda kada treba tuci svoj narod zato sto trazi ono sto je normalno u celom svetu.

  2. I Žikica Jovanović Španac je ubio dva žandara na vašaru i za tadašnju vlast bio razbojnik a posle narodni heroj ,tako će i ovaj da avanzuje u nekim drugim vremenima.

  3. Ovo je presedan u normalnom zivotu Srbije, ovakvi silnici koji se ponasaju brutalno su postali svakodnevnica koju opozicija zdusno podrzava

  4. Pogledajte snimak na sajtu srbijadanas da vidite da mu je bahati policajac prvi lupio samar!

Ostavite komentar


Društvo

Simptomi urinarne infekcije i koga češće pogađaju 10

Simptomi urinarne infekcije i koga češće pogađaju

Urirnarne infekcije jedan su od čestih razloga zbog kojih se javljamo lekaru, naročito leti. Učestalo mokrenje, bol, peckanje prilikom mokrenja, urin neprijatnog mirisa, mutan ili tamno prebojen, bol u donjem delu stomaka, krv u urinu, povišena temperatura najčešći su znakovi koji prate urinarne infekcije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.