Napadnut Prajd info centar u Beogradu, kamera snimila počinioca (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Nisam bas najveci strucnjak povodom ovakvih radnji ali mislim da bi trebao glavom da udari.

  2. Svako nasiñje je za najstrozu osudu. A nase drustvo je prepuno agresivaca koji misle da im je dozvoljeno da razbiju, povrede pa cak i ubiju ako se ne slazu sa necijim izborom. Strasno je koliko je drustvo u celini agresivno a obicni ljudi nezasticeni.

  3. Ovo treba osuditi i kazniti… Pojedine stranke i crkva da vise ne raspiruju mrznju prema ljudima razlicitog zivotnog opredelenja.

  4. Par misli o ovome. Mislim da Danas treba podsetnik uređivačke politike, jer ova vest je pre došla u svetske medije nego kod nas. List Danas se diči liberalnim i libertarijanskim vrednostima, pa bi ovakva vest trebala da bude na naslovnim stranama ovakvog lista. To nije bio slučaj. Za ovog klinca što je razbio prozor. Kako to uvek ide, siguran sam da je klinac homoseksualac. I pre nego se autuje u tradicionalnoj Srbiji bes iskazuje prema ljudima koji bi ga prihvatili onakvog kakav je, i voleli. Umesto da razbije prozor trebao je otići na konsultacije i da se informiše.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.