Napadnuta profesorka iz Trstenika: U školu ne mogu da idem

Ostavite komentar


  1. Jedina delotvorna kazna je društveno koristan rad, najbolje u školi, spremanje, rad u kantini, čišćenje dvorišta. Treba da shvate da život nije zezanje.

  2. Svi smo zgrozeni, ovo se nikad nije desavalo, treba popricati sa decom, mora da postoji neki razlog, stres, upotrebiti sve pedagoske metode da se pomogne deci.Nadtavnica nek se odmori i u nove radne pobede za dobrobit decice.

  3. Roditelji ucenika nasilnika su iznenadjeni i zgrozeni postupkom svoje dece.Niko od roditelja ucenika nasilnika se nije ni setio ili pomislio da se izvini barem u svoje licno ime.

  4. Treba da se pokrene krivični postupak pred sudom, a ne disciplinski pred nastavničkim većem…

  5. Nasilje je kao dobar dan u skoli, što jedni prema drugima što prema nastavnicima. Roditelji nemocni jer nisu radili kad je trebalo sa decom , a mere koje mozete primeniti uzas. Deca napustena od svih uzimaju ono sto im se nudi! Centar za socijalni rad neucinkovit iz ko zna kojih razloga, policija nemocna, nastavnici ocajni. Deca samo oponasaju, bez empatije, odrasli bez autoriteta, bez kompasa, nasilja na sve strane! A sa druge strane se deca se poveravaju nekim nedovoljno obrazovanim ljudima! Deca treaze red i treba ga uvesti od porodice do vrha !

  6. Kazniti ih toliko da tako nešto nikad nikom ne padne na pamet ali i i decu i roditelje ako ih imaju.

  7. Samo društveno korisna radna terapija, lopatu u ruke i objasniti mladim majmunima da ništa više od toga neće imati u životu budu li nastavili da se ponašaju ko debili

  8. Ništa je to,meni su takvi kamenovali kuću u više navrata,policija ništa,kažu:“deca su to,smiriće se“.

  9. Ako Ministarstvo Prosvete ne odgovori na pravi nacin bice sve vise ovakvih slucajeva.Odmah u popravni dom. Ocigledno da roditelji nisu u stanju da ih vaspitavaju on zbog toga treba da budu u popravnom domu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.