Napadnuti studenti za Danas: Šok bomba pod noge, u isto vreme došlo je 30 momaka u crnom sa kačketima

Ostavite komentar


  1. „..u isto vreme došlo je 30 momaka u crnom sa kačketima..“
    – MUP angažovao i rezervni sastav !?

  2. Ko još ne veruje da je režim nacionalsoci
    jalistički sa elementi
    ma fašizma,svakodne
    vno miže da se uveri
    po ponašanju vladaju
    će kamarile,po grado
    vima i kasabama Srbi
    je.Sloboda je glavna
    meta Oskarovih crno
    košuljaša,koji su para
    policijski izvršioci.

  3. Dakle:
    Maskirana mafija tuče studente a policija, sinhronizovano sa mafijom “ uvodi red“ – legitimiše studente a „nema informacija ko su maskirani ljudi u crnom“?
    Zašto te jajare otvoreno ne pošalju policiju da mlati studente, onako u uniformama, nego šalju mafiju maskiranih huligana a onda glume „organe reda“, kad je svima jasno da rade sinhronizovano – i jedni i drugi rade za istog gazdu? Da nije tako ovi sa maskama ne bi smeli da prismrde fakultetu, ali eto, oni nikako da nađu ko su ti maskirani razbojnici…..dok nekoga ne ubiju, jer i šok (ili prave) bombe bacaju na „našu decu“?
    Valjda se to čeka? Šta se čeka?

  4. Kada neko na nasilan način blokira i omta rad može očekivati nasilno rešenje problema. Upravo se to desilo.
    U opisu događaja najbitnije je za koga navijate. Istina nije bitna, ona je veoma daleko, negde na horizontu.

  5. Organizator, pritupasti Andrej. A ove bitange sto se oblace u crno vec su prevazidjeni. A tuzna policija mira da okrece glavu.

  6. Стрпите се студенти. Сачекајте студента Вучића па ће им показати свог Бога.

  7. Policija je trebalo da reaguje ali prvo prema ovima koji blokiraju izbore. Jer kako se to izbori „blokiraju“? Pa stanes nekome na put i ne das mu da prodje da glasa. Izvinite, ali i to je nasilje. Nasilje radja nasilje. I onda kad te neko gurne ili udari ti kukas kako se nad tobom vrsi nasilje. Nije to ok nemojmo vise da se foliramo.

  8. Uvek kada on ode van zemlje ovde nastupa haos , utisak je da im je on dao naređenje da prave što veći haos dok on predaje deo države .
    Ovo su nacistički potezi
    Gde su roditelji studenata ,gde su se sakrili .
    Izađi Novi Sade.

  9. Sta cemo/cete da uradite vi, koji sedite iza tastatura i lamentirate nad sudbinom nase dece?
    Sta ce da urade nasi opozicioni politicari? Da li je/smo plakao samo nad svojom/nasom decom, ili ce da uradi nesto i za nasu? Bar da pusti slovo, ako ne suzu.

  10. Ovo je objavljeno na portalu N1″Ona je prepričala i da su oko pet ujutru videli „lica koja se šunjaju iza rektorata kroz šumicu, koja su imala kačkete, crne maske, rukavice i bili su obučeni u crno“.

    „Ja sam prišla da vidim šta se dešava sa koleginicom i kolegom i onda kad smo prišli, kada smo ih videli, uspela sam da zabeležim to i snimkom, oni su bacili tu neku eksplozivnu napravu, mi smo pobegli. Čuli smo prasak koji nije prasak petarde, a opet nije ni bomba, tako da bih volela i molim policiju da u ovom slučaju izvrši uviđaj i odluči o čemu se radi, o kakvoj eksplozivnoj napravi“, istakla je Mila Pajić.Ko je koga jurio po parku ili ispred zgrade ?

  11. @Aca
    Nasilje je kada ti bace bombu pod noge!
    Kada ti na silu nameću samo jednog ( jednu) SNS kandidatkinju kao JEDINOG „kandidata“ na „izborima“ za studentski parlament.
    Studenti ih sprečavaju u toj protivzakonitoj nameri.
    Imate problem sa zakonitim zahtevima studenata a nemate problem što ih nezakonito, (na silu nameću, otuda batinaši u crnom) , što ih prisiljavaju da biraju samo SNS kandidatkinju, a ne da biraju između više kandidata, kako zahtevaju studenti? Pa vaše dete nameravate tu da upišete na studije? Očas posla će završiti, već ste se kandidovali za brzu vezu do doktorata.

  12. Losi djaci nam se svete. Polupismeni bilmazi ce sutra biti ministri i slati nasu decu u rat (pa sada trebamo da saljemo svoje sinove u vojsku!?!) Strasno.

Ostavite komentar


Društvo

Stojković i Kokanović o litijumu: "Vlast u Srbiji „sve radi protivno Ustavu i zakonima“ i folira pravne procedure" 10

Stojković i Kokanović o litijumu: „Vlast u Srbiji „sve radi protivno Ustavu i zakonima“ i folira pravne procedure“

Koopredsednica stranke Zajedno i profesorka Biološkog fakulteta u Beogradu dr Biljana Stojković ocenila je da je aktuelna vlast u Srbiji "totalitarna" i da u našoj zemlji "ne postoji demokratija, kao ni pravne i političke procedure". Ona je istakla da vlast u slučaju kompanije Rio Tinto i projekta Jadar "folira pravne procedure, dok sve radi ispod žita".

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.