Naprednjaci bi da preuzmu Agenciju za borbu protiv korupcije

* Najmanje četiri kandidata imaju direktne veze sa Ministarstvom pravde i doskorašnjim ministrom Nikolom Selakovićem
Odbor najvišeg državnog kontrolnog tela sutra bira novog direktora, prijavljeno 12 kandidata

Ostavite komentar


  1. Ove majice mi odnekud deluju poznato. Prividja mi se da je istu majicu nosio aktuelni Vodja,samo je na njoj tekst bio nesto drugaciji … Nesto kao… Sloboda Seselju! Okreni,obrni,kontinuitet majica traje.Radikalska politika,takodje.

  2. Sobzirom na genezu,,napredovanja u službi,,GđeBabić i ,,predlagača,, posebnog,,harizmatičnog,,ugleda ,,za sudijuUstavnog sudai njene kolegice ,sa istovetnim,,uglednim,,predlagačem,,al,,ženskog roda, Niijej,slučajno , da se TEK POŠTO JE,,IZABRANA,,NA ,,RADNO MESTO,,USTAVNOIG SUDIJE,, USLEDILO,,OBJAŠNJENJE,ZA JAVNOST DA JE I NA PREDHODNO MESTO,BILA NEZAKONITO IZABRANA,,DAKLE ,,SVE ,,NESUMLJIVOG,,KVALITETA.PA se CRTA OPET ONA ISTA,,RADIKALSKA ,,REFORMACIJA,,, sadašnje Stradije u kandžama zemunskih radikala .Kako ono,,lider,,zna,, da ,,objasni,,puj pike nevaži,,jel da AL,SADA POSTOJE PISANI DOKUMENTI,PA SE ZAIGRAO,U KORACIMA.DA je ovo država kakve ni NA VIDUKU NEMA NITI NAMERAVAJU DA JE,,OPORAVE,,PO SLAVOHVALISAVIM,,PRESSICAMA,, VEĆ BI SVI,,AKTERI,, DOBILI TRAJNO TAJM AUT..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.