Naprednjaci pojačavaju retoriku da sakriju bezočnu krađu

Reakcije medija i nevladinog sektora povodom izjave Aleksandra Martinovića da od institucija traže "bezbednosno osetljive podatke"

Ostavite komentar


  1. Sustina je u stalno ponavljanoj tezi da je vlast neprikosnovena i da niko nema pravo da pita vlast sta i kako ona radi. To stalno zatupljivanje gradjana zaista pali, pa veliki broj gradjana zaista misli da su oni u sluzbi vlasti, a ne obrnuto. Otuda strah da se iskaze misljenje i pokaze bunt protiv vlasti. Neosvescenost gradjana Srbije je frapantna. Zato ce diktatura AV na celu SNS sekte trajati godinama. Pri tom se ta manjina na vlasti bezocno bogati, a narod je sve siromasniji .Najstrasnije je sto taj bedni narod misli da tako mora biti i ljubi skute bezocnim lazovima, lopovima, manipulatorima, nasilnicima koji se enormno bogate i sve su drskiji u pokoravanju siromasnogo ja i ojadjenog naroda, To je danas retkost u civilizovanim zemljama. Nazalost, Srbija krupnim koracima ide unazad i vraca se u kameno doba.

  2. Naprednjaci imaju čime da se hvale i to je veliki uspeh SNS-a. Beograd postaje moderan grad.

    1. Za ovog koji napisao da su to nebuloze opozije,pitam ga da li to on stvarno misli ili mu je tako receno da napise ili je u pitanju sendvic?

      1. Ima tu i onih kojima nije rečeno šta da pišu, nego oni zaista tako misle. Prirodni idioti.

    2. Pitanje je dali su nebuloze . Kada budes video Nemacki izvestaj o ispumpavanju vode iz Tamnave , onda kazi da su nebuloze .

  3. Opet opozicija pravi igranku, sve kako bi skrenuli paznju na sebe i ponizilia Vucica.

  4. Narod nikako da shvati da pare koje vlast nemilice troši i razbacuje su ustvari pare ovog naroda…Krediti se uzimaju bez ikakve kontrole, Predsenik se frlja sa milionima gde god stigne deli kao da je to njegova dedovina…E moji gradjani Srbije valjda će te jednom shvatiti da su političari tu jer smo ih mi birali i moraju da polažu račune nama a ne da misle da smo im dali odrešene ruke da rade šta im padne na pamet bez ikakve kontrole i srama!

    1. Molim pojedince koji pišu komentare da povedu računa o pravopisu!
      Ali,pretpostavljam da je moja molba uzaludna,jer ti pojedinci nisu ni svesni činjenice da greše.
      Sve ovo je povezano i sa situacijom u društvu.Nažalost!
      Mnogi misle da znaju,da razumeju i rade tako kako misle da bi trebalo ili kako im se kaže,ne shvatajući da time urušavaju društvo u celini.

  5. Glavni cilj bitisanja u skupštini je da se prejedaju u skupštinskom restoranu,pogledajte ovog debeljka.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.