Naprednjački tajkuni preuzimaju vojnu industriju

Ostavite komentar


  1. GIM je jedna start- ap kompanija koja uspešno razbija disadašnji kartel izvoznika oružja.

        1. Bata Goxy ne kaze se start „AP“ nego start „UP“ ako bas zelis da budes Radikalni Europljanin i intelaktualac!!
          Drugo to nije kartel nego drustveno preduzece koje ima dugove nevidjene zahvaljujuci politici u ovoj zemlji koju vodi drug AV trenutno!!
          A Tvoj zivot i zivot tvoje dece ce u buducnosti ce da organizuje mecena koii sponzorise DB,Partiju neki lik koji je pun para pa mu se moze?Naravno zahvaljujuci drugu i partiji.
          Da li ti stvarno mislis da ce oni da se brinu o Tebi ili narodu osim o svojim guzicama??
          Razmisli o tome ako mozes.???

  2. Za obične smrtnike (narod) sasvim je svejedno čiji tajkuni preuzimaju vojnu industriju. Bili oni SNS a SPS a ili DS a nikada nismo videli neku vajdu u budžetu od njih. A ovo nadgornjavanje u medijima ima svoju svrhu. Koja opet ne ide u budžet već opet u nečiji privatni džep.
    Zato je vecina naroda (stanovništva, birača) neaktivna u aferi krušik.
    Znajući da do sada niko još nije hapsio predhodne političare. Veruje da su svi oni u nekom dilu ali samo zarad nekog mira u kući napadaju jedne druge.
    Onaj što kaže da nije to samo da sjaše kurta a uzjase murta. Nema ama baš ni jedan dokaz da nije tako. Znajući predhodne sfere SPS a da je pravne države ta stranka bi bila zabranjena. A ono oni glavne baje u državi. Da ne dužim više. Ovde samo revolucija ili strana nametnuta vlast moze nešto pomeriti na bolje. Ovako ćemo tavoriti u ovoj kaljuzi samo menjajući ime diktatora, ali sistem ostaje isti.

  3. Ne preuzimaju naprednjaci samo vojnu industriju. Oni žele da preuzmu naše živote u sopstvenu korist a na našu štetu. NapreDNO.

  4. U državi gde,kod običnog radnika, u 9 od 10 slučajeva,se boljitak u životu vidi ulaskom u partiju,muljanjem,poltronstvom,kukavički ćutanjem,itd,uopšte ne čude ovakva dešavanja na nivou države…

  5. S obzirom da su mine prodate za 90 dolara, nije šteta 200.000 ×7 već 200.000×45 zato što je SDPR kao državna firma morala da kupi mine ili da ih Krušik sam izveze. Tako dolazimo do cifre od skoro 10.000.000 . Deset miliona dolara ukradenih od države, tj. beba, bolesnih, penzionera na samo jednom poslu.

  6. Preuzimaju je na odgovoran nacin a ne neodgovorno i unistavajuci radna mesta.

  7. Ispade po tekstu da Srbija izvozi municiju dzihadistima preko Amerikanaca.
    E bas ga preteraste.

    1. Ispade, ali samo zato što tako i jeste. Ima raznih džihadista, a znate vrlo dobro da Amerikanci ne biraju kome prodaju oružje, sve dok se na njih ne puca. Za detaljnije informacije obratite se državnoj kriminalnoj organizaciji, odnosno naprednoj stranci.

  8. Mogli bih malo da se smirite i da sagledate stvari da Srbiji bude bolje a ne samo da mislite kako ce opozicija da krade novac,to vreme je proslo…

    1. Mislim da ni sam ne razumes sta si hteo da kazes? kakve veze ima pozicija, ili opozicija sa kradjom? Ovako na prvi pogled tvoj komentar izgleda opravdava kradju ako to radi vlast. U sustini nije bitno ko krade, samo da to ne radi opozicija. ha, ne vidim bas neku logiku u ovome sto si napisao, ali valjda ti najbolje znas zasto jesi. U sustini, kakve god privilegije da imate zbog ovakvih stvari, neka vam je na cast. Samo, da se ja pitam, kada sve ovo prodje, ne bi se vi meni provukli bez ikakvih posledica. Placali bi pola zivota to sto se okoristili podrzavanjem pljacke bezocne. Svim botovima bih zacrtao mesecnu cifru koju moraju da placaju sve dok se ne otplate mutne radnje ove vlasti. Cisto da znate za ubuduce kako se voli svoja drzava i sta sme da se radi, a sta ne sme.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.